Haberler

8 Eylül 2022 Bingöl hava durumu nasıl? Meteoroloji Bingöl bugün ve yarın kaç derece? Hafta sonu hava nasıl olacak?

Güncelleme:

Günlük planlarını yapan vatandaşlar hava durumuna göre faaliyetlerini planlıyor ve buna göre hazırlık yapıyorlar. Peki, MGM Meteoroloji 8 Eylül 2022 Perşembe Bingöl hava durumu nasıl, yağış var mı? Bugün yağmur var mı? Bugün ve yarın hava kaç derece? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte, bugünün hava durumu tahmin raporu ve merak edilen diğer detaylar…

Bingöl bugün hava nasıl, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Mevsim koşullarına göre düzenlerini kuran vatandaşlar, günlük planlarını hava durumunu göz önünde bulundurarak şekillendiriyor. Peki, MGM Meteoroloji 8 Eylül 2022 Perşembe Bingöl hava durumu nasıl, yağış var mı? Bugün hava nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte, hava durumu hakkında merak edilenler…

8 EYLÜL 2022 PERŞEMBE BİNGÖL HAVA DURUMU NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahminlerini yayınlayarak vatandaşlara önemli bilgileri paylaşıyor. Yağmur, kar ve diğer yağış durumlarını detaylı grafiklerle açıklayan MGM, bugünün hava durumunu paylaşıyor. Bugün hava 32 derece olarak açıklandı. Hava bugün Güneşli

Bugün en yüksek sıcaklığın 32 derece olacağının altı çizilirken, en düşük sıcaklığın ise 13 derece olacağı belirtildi.

Bingöl
Güneşli
32°
En Yüksek
32°
En Düşük
13°
Hissedilen28°
Çiy Noktası
Nem Oranı
Basınç0 mb
Cuma33°
Cumartesi34°
Pazar35°
Pazartesi35°

Vatandaşlar hava durumu bilgileri ile hayatlarını düzenlediği gibi aynı zamanda ilgili iş kolları ve tarım sektörü de iklim koşullarına göre planlarını güncelliyor.

HAFTA SONU HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAKKINDA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye için hava durumu tahminleri ve uyarıları yapan bir devlet kuruluşudur. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlıdır.

Türkiye'deki ilk meteoroloji kuruluşu, 12 Kasım 1925'te Etlik'te kurulan Rasâdât-ı Cevviye Müessesesi'dir. İlerleyen dönemlerde meteorolojik hizmetlerin tek elden ve düzenli bir şekilde yürütülmesi istenmiş ve 10 Şubat 1937'de 3127 sayılı kanunla Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'na bağlı olarak Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, o zamanki adıyla Meteoroloji Umum Müdürlüğü kurulmuştur. 15 Mayıs 1957'de 6967 sayılı kanunla kuruluş Tarım Bakanlığı'na bağlanmıştır. 8 Ocak 1986'da da 3524 sayılı kanunla bugünkü adını almıştır. 11 Ekim 2021 tarihinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlanmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title