Haberler

Shiba Coin kaç dolar? Shiba Coin ne kadar olacak? Shiba Coin yükseliyor mu? Shiba Coin düşecek mi? Shiba Coin grafigi!

Güncelleme:

Dogecoin katili olarak gösterilen Shiba Inu, piyasayı hareket kazandırdı. Son günlerin en trend Coin'leri arasında yer alan Shiba Coin kaç dolar? Shiba Coin ne kadar olacak? Shiba Coin yükseliyor mu? Shiba Coin düşecek mi? Shiba Coin grafigi! İşte detaylar...

Kripto para piyasasında Dogecoin katili olarak gösterilen Shiba Coin'in yükselişi kripto para piyasası hareketlendi. Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Cardano ve Tether gibi kripta para piyasasının değerli coinlerinin ardından özellikle son günlerde gündeme gelen Shiba Coin kaç dolar? Shiba Coin ne kadar olacak? Shiba Coin yükseliyor mu? Shiba Coin düşecek mi? Shiba Coin grafigi! soruları kripto para piyasası ile ilgilenen vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki, Shiba Coin kaç dolar? Shiba Coin ne kadar olacak? Shiba Coin yükseliyor mu? Shiba Coin düşecek mi? Shiba Coin grafigi! detaylar haberimizde... Haberler.com Haber'>son dakika Haber'>haberler, gündem Haber'>haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

SHİBA COİN KAÇ DOLAR?

Shiba Coin anlık olarak $ 0,00002266 seviyelerinde işlem görmektedir. (09.50)

SHİBA COİN NE KADARDI? SHİBA COİN YÜKSELİYOR MU, DÜŞÜYOR MU?

Shiba Coin dün aynı saatlerde $ 0,00003104 seviyelerinde işlem görmekteydi. (7 Ekim Çarşamba 09.50)

Canlı olarak Shiba Coin değerini takip etmek içintıklayınız! Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

SHİBA COİN NE KADAR OLACAK?

Shiba Coin düne göre, düşüş gösterse de haftalık olarak +221,37% (son 7 gün) değer kazanmıştır.

SHİBA COİN GRAFİĞİ

Shiba Coin kaç dolar? Shiba Coin ne kadar olacak? Shiba Coin yükseliyor mu? Shiba Coin düşecek mi? Shiba Coin grafigi!Görsel: investing.com

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Kripto Para Shiba Coin Coin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title