Haberler

Günün İddiası: Arda Turan, Başakşehir'le Anlaştı

Güncelleme:

Yeni Şafak gazetesi, Arda Turan'ın Başakşehir ile 6 aylığına anlaştığını, sezon sonunda da Çin'e gideceğini yazdı.

Katalan ekibinde forma şansı bulamayan ve bir süredir kendine takım arayan Arda Turan'ın Başakşehir'le el sıkıştığı belirtildi.

İstanbul ekibinin milli futbolcuyla 6 aylık kiralık olarak anlaşmaya vardığı ve transferin bugün ya da pazartesi açıklanacağı ifade edildi. Milan ve Everton'ın ciddi şekilde ilgilendiği belirtilen milli futbolcunun adı, Türkiye'den Beşiktaş'la da anılmıştı.

ÇİN'E GİDEBİLİR

Medipol Başakşehir Kulübü'nün yıl sonunda Çinli iş adamlarına satılacağı ve Arda Turan'ın da, kulübü satın alan iş adamının Çin'deki takımında bir yıl forma giyebileceği ifade ediliyor.

Bu sezon forma şansı bulamayan Arda Turan, 55 maçlık Barcelona kariyerinde 15 gol atarken 11 de asist kaydetti.

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Yeni Şafak Başakşehir Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (10)

bLade:

Oh ne nereydese bize gelecekti.Ulan taraftar baskisi olmasa ciddi ciddi alacaktilar Besiktasa.Git de gittigin takimi mahvet.Gruplasma yap , gazeteci döv , acun ve burcu esmersoyla gece gezmelerine cık , teknik adamin arkasindan işler cevir, prim diye diye takimin ahengini boz.Bize gelme de nereye gidersen git bücür

7
2
yanıtYanıtla
SEES:

GELSİNDE TT ARENADA ISLIKLAYALIM :))))

6
3
yanıtYanıtla
Van hooijdonk:

seneye de başakşehirden belediye başkanligina adayligini açiklayacakmiş

6
2
yanıtYanıtla
kısaca h-t:

Bunu verin marketin birine şarkütericilik yapsın

5
1
yanıtYanıtla
Adsız cengaver:

Adamın size ne zararı oldu Allahıskina barcaya giderken gururumuz deniliyordu

3
2
yanıtYanıtla
Balıkçı:

uyan diyorum, balık diyorum. . genede anlamadıysan uyanda balığa gidelim diyorum. .

2
0
yanıtYanıtla
HACIMINEHACISIHOCAHOCA:

YAV HE HE HE

2
0
yanıtYanıtla
61 OK 61:

Valla arkadaslar trabzonla bir ara adi gecti kalbim duracak oldu Insallah bize gelmez Basaksporla anlasdi biraz rahatladim. . . Bize show men degil basariya susamis futbolcu lazim showcu degil bunu barselona da anladi ama adamlar elinden cikaramadi

1
0
yanıtYanıtla
Gelmesin:

Hic gelmesin magazin programina katilsin daha basarili olur mesleyi nede olsa.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınadil:

ucuza gelecekse bize gelsin şenol hoca onu tekrar futbola kazandırır fikret başkanda gelecek sene yine 20 milyon eurolara satar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title