Haberler

Yalova'da Kadına Yönelik Şiddete Karşı KADES Uygulaması Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

Güncelleme:

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Altınova ilçesinde vatandaşlara kadına yönelik şiddete karşı devreye alınan Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgilendirme yapılarak, dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, Altınova ilçesinde vatandaşlara kadına yönelik şiddete karşı devreye alınan Kadın Destek Uygulaması ( Kades ) hakkında bilgilendirme yapılarak, dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Altınova'da kurulan semt pazarında esnafa ve alışveriş için gelenlere yönelik bilgilendirme faaliyeti düzenledi.

Etkinlikte, kadınlara KADES uygulamasının özellikleri ve nasıl kullanılacağı hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, kadınlar uygulamayı telefonlarına indirmeleri ve kullanmaları için teşvik edildi. Ekipler, bazı vatandaşlara KADES'i cep telefonlarına kurması için yardımcı oldu.

Ayrıca, telefon dolandırıcılarının tuzağına düşmemeleri için tavsiyelerde bulunuldu.

Daha sonra ekipler ilçe esnafını ziyaret ederek, aynı bilgilendirmeyi yaptı. Vatandaşlar, sözlü olarak ve dağıtılan broşürlerle bilgilendirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yalova Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Altınova Yalova KADES Dolandırıcılık Güvenlik Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title