Haberler

Van'da Polis Aracına Silahlı Saldırı

Van'nın İkinisan Caddesi'nde seyir halinde olan polis aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Polisi ÇELİK YELEĞİ KORUDU

Van'nın İkinisan Caddesi'nde seyir halinde olan polis aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ve yaralan olamazken, polis kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Saldırı, akşam saat 19.15 sıralarında Van'ın en işlek caddelerinden biri olan İkinisan Caddesi'nde meydana geldi. Seyir halinde olan ekip otosuna 3 kişi oldukları belirtilen saldırganlar tarafından ateş açıldı. Saldırıya polisler anında karşılık vermesi üzerine silahlı saldırganlar karanlıktan yararlanarak ara sokaklara girip, izini kaybettirdi. Silahlı 3 kişinin yakalanması için çevrede geniş çaplı operasyon başlatılırken, kurşunların ekip otosuna isabet ettiği belirtildi.

ÇELİK YELEK KORUDU

3 kişinin saldırısına uğrayan ekip otosundaki polisi giydiği çelik yelek korudu. Kurşunların isabet ettiği ekip otosunda bulunan polis memuruna da bir kurşun isabet etti. Ancak giydiği çelik yelek sayesinde polis memuru yara almadan kurtuldu. Karanlıktan yararlanarak kaçan kişilerin saldırganların için Van'da başlatılan operasyonlar sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title