Haberler

"Uzun Hikaye"ye "Aile Büyük Ödülü"

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan "Uzun Hikaye"ye Ödül!

Osman Sınav'ın, geçtiğimiz sezona damgasını vuran filmi "Uzun Hikaye"; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, "Aile Büyük Ödülü"ne layık görüldü! Ankara'da düzenlenen "Uluslararası Aile ve Sosyal Politikalar Zirvesi" kapsamında, 2 Ocak 2013, Çarşamba günü gerçekleşen ödül töreninde; Osman Sınav ve filmin senaristi Yiğit Güralp, ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, "aile birliğinin oluşumunun sadece maddi değil, sevgi, sadakat gibi duygularla desteklendiğinde daha güçlü sağlanabileceği yönünde olumlu algılar oluşturması" nedeniyle; başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu ile Tuğçe Kazaz'ın yer aldığı "Uzun Hikaye" filmini "Aile Büyük Ödülü"ne layık buldu.

Osman Sınav ve Yiğit Güralp, 2 Ocak 2013, Çarşamba günü "Uluslararası Aile ve Sosyal Politikalar Zirvesi" kapsamında düzenlenen törende ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldılar.

Bulgaryalı Ali ile ailesinin kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ve coşkulu, kimi zamansa heyecanlı ve romantizm yüklü hikayesini beyazperdeye aktaran "Uzun Hikaye"; Mustafa Kutlu'nun ölümsüz eserinden, Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırıldı. Yapımcılığını Osman Sınav'a ait Sinegraf'ın, dağıtımını UIP'nin üstlendiği film, vizyondaki 12. haftasında sinemaseverlerden ilgi görmeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Osman Sınav Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title