Haberler

Uşak Seçim Sonuçları: 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları Son Dakika

Güncelleme:

Türkiye, 31 Kasım yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Uşak'ta sandıklar açıldı ve oyların sayımı başladı. Uşak yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Uşak yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Uşak adaylarının aldıkları oy oranları ile Uşak ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

Türkiye'nin gözü kulağı 31 Mart yerel seçim sonuçlarında. Bugün Uşak için sandığa giden vatandaşlar, Uşak Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi AK Parti'den yana olmuştu. Peki, Uşak seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Uşak'ta kim önde? Uşak seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar

UŞAK 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Uşak Belediye Başkanlığı için; AK Parti'den Mehmet Çakın, CHP adına Asım Kalelioğlu, SP adına İbrahim Dağgezen, MHP'den Muhammet Fatih Erdoğan yarışacak. Toplam 10 aday, Uşak Belediye Başkanlığı yarışında. Uşak'ta 474 sandıktan 270 tanesi açıldı. Sayılan oylara göre adayların yüzde dağılımı şöyle;

Mehmet Çakın AK Parti 29.062 OY %38,92

Muhammet Gür İyi Parti 28.204 OY %37,77

Muhammet Fatih Erdoğan MHP 7.937 OY %10,63

UŞAK 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Uşak'ta seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

2014'de yerel seçim sonuçlarına göre; Uşak Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Parti'den Nurullah Canan % 43,24 oy oranı ile olmuştu. MHP'den Alpay Özgür ise % 30,97 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. CHP'den Bülent Yazgan % 22,84 oy oranı ile 3. sırada, BBP adayı Ali Bozkurt % 0,82 oy oranı ile 4. Sırada yer aldı.

UŞAK İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Uşak belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Uşak Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title