Haberler

Uşak - Atı İle Birlikte Takla Attı

Uşak Gençlik Spor İl Müdürlüğü Tarafından Türkiye Cirit Şampiyonasına Katılacak Uşaklı Takımları Belirlemek İçin Düzenlenen Seçmelerin Çeyrek Final Maçında 22 Yaşındaki Mesut Okay İsimli Sporcu Atıyla Birlikte Takla Attı.

UŞAK Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Cirit Şampiyonasına katılacak Uşaklı takımları belirlemek için düzenlenen seçmelerin çeyrek final maçında 22 yaşındaki Mesut Okay isimli sporcu atıyla birlikte takla attı.

Kalfa Koruluğu Spor Tesisleri'ndeki Cirit Sahası'nda, üç haftadır devam eden ve Uşak'tan 21 takımın katıldığı Türkiye seçmelerinin bugünki bölümünde, Güney Atlı Cirit İhtisas Kulübü ile Bozkuş Atlı Cirit İhtisas Kulübü arasındaki karşılaşmada, rakibini atı ve elinde ciridi ile kovalayan Güney Atlı Cirit İhtisas Kulübü sporcusu Mesut Okay, atın tökezlemesi sonucu atı ile birlikte havada takla attı. Atın altında kalan Okay, kazanın şoku ile atı ile birlikte ayağa kalktıktan kısa bir süre sonra yere yığıldı. Hakemler tarafından oyunun durdurulması ile cirit sahasına gelen 112 Acil Servis ekibi, Mesut Okay'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak Uşak Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Uşak devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Okay'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, Okay'ın bağlı bulunduğu Güney Atlı Cirit İhtisas Kulübü'nün, hakemlerin oyun sırasında verdiği yanlış kararlardan dolayı müsabakadan çekildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title