Haberler

UPS Çocuklara Mutluluk Taşıdı

Güncelleme:

Kampanya sonunda toplanan 6 bin adet oyuncak, Türkiye'nin farklı illerindeki 11 çocuk yuvasına ulaştırıldı.

UPS Türkiye, Kadın Liderlik Gelişim Programı kapsamında Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı'nın (KEDV) desteği ile kurulan Kadın ve Çocuk Merkezleri'ndeki oyuncak kütüphanelerini yenilemek için "Oyuncak Toplama Kampanyası" düzenledi. Kampanya sonunda toplanan 6 bin adet oyuncak, Türkiye'nin farklı illerindeki 11 çocuk yuvasına ulaştırıldı.

UPS'in faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde hayata geçirilen Kadın Liderlik Gelişim Programı, Türkiye'de de farklı projelerle devam ediyor. Kadın Liderlik Gelişim Programı kapsamında 2012'nin son projesi olan ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı işbirliği ile başlatılan 'Oyuncak Toplama Kampanyası' sonunda toplam 6 bin adet oyuncak toplandı.

UPS çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği kampanya ile KEDV'nin desteği ile kurulan kadın ve çocuk merkezlerindeki oyuncak kütüphanelerinin yenilenmesi amaçlandı. Kampanya sonunda Van, Diyarbakır, Mardin, Çanakkale,İstanbul, İzmit ve Düzce olmak üzere Türkiye genelinde 11 çocuk kadın ve çocuk merkezinin oyuncak kütüphanesi yenilenerek çocukların yeni yıla yeni oyuncakların mutluluğu ile girmesi sağlandı.

UPS'in operasyonlarını sürdürdüğü dünya çapındaki diğer ülkelerde olduğu gibi Kadın Liderlik Gelişim Programı, Türkiye'de de kadın çalışanların gelişimine destek olmak ve kadın yöneticilere kariyer fırsatı sunmak için 2010 yılından bu yana faaliyetlerine devam emekte. Bu program aynı zamanda UPS bünyesindeki kadın çalışanların liderlik ve iş becerilerini geliştirmeleri için diğer kurum ve organizasyonlardaki kadın çalışanlarla fikir alışverişinde bulunmalarına ve ortak projeler geliştirmelerine imkan veriyor.

UPS'in kadın çalışan ve yöneticilerine kendilerini daha da geliştirmeleri ve kariyerlerinde ilerlemeleri için fırsat sunan bu programın gelecek yıllarda bir çok projeye imza atması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title