Haberler

Tüm Türkiye, Bayramı Kent'in Yeni Reklam Filmiyle Kutlayacak

Güncelleme:

Kent, yeni reklam filmiyle bayramı sevdiklerinden uzakta geçirecek olanların bayram kutlama mesajlarına aracılık ediyor.

Bu bayram sevdiklerinden uzakta olanları Kent'in yeni reklam filmi kavuşturuyor!

Birbirinden lezzetli şeker ve çikolatalarıyla bayramları taçlandıran Kent, 2000 yılından bu yana her bayrama damgasını vuran reklam serisine bir yenisini daha ekliyor. Kent, bayramı sevdiklerinden uzakta geçirecek olanları, 'Bayram hatırlamaktır' temalı reklam filmiyle kavuşturuyor.

Yeni reklam filminde bir kez daha bayram hatıralarımızı, eski geleneklerimizi, çocukluğumuzdaki bayram ziyaretleri ve en önemlisi bizi bekleyenleri hatırlatmak isteyen Kent, kamerayı ve mikrofonu bu defa vatandaşlara çeviriyor. Sevdiklerinden uzakta olup bayramda büyüklerinin yanına gidemeyenler, en duygusal mesajlarını, Kent aracılığıyla dile getiriyor.

Bayram kutlama mesajlarını milyonların önünde sevdiklerine ulaştırma fırsatı tanınıyor

Sevdiklerine kişisel bayram kutlama mesajları gönderen farklı şehirlerdeki yüzlerce kişi arasından seçilen videolar sayesinde herkes kendi reklam filminin başrolünü oynama şansı yakalayacak.

Kent, reklam filminin çekimlerine İstanbul, İzmir, Konya, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Van, Muğla, Mersin ve New York'ta halen devam ediyor. Çekimlerin bir kısmının o bölge halkına özel yerel reklam mecralarında da yayınlanması planlanıyor. Ayrıca, Kent herkese bu fırsatı tanımak için oluşturduğu www.bayramhatirlamaktir.com web sitesi ile kişilerden kendi bayram kutlama videolarını çekip göndermelerine imkân sağlıyor. Böylelikle hem sokak çekimleri, hem de internet sitesi üzerinden yüklenen videolardan seçilen onlarca farklı film TV reklamlarında yayınlanma şansı yakalayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title