Haberler

Teröristlerin Minibüse Ateş Açması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Saldırının olduğu bölgeden genel görüntü- Alınan güvenlik önlemleri Erzurum'un Şenkaya ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Saldırının olduğu bölgeden genel görüntü- Alınan güvenlik önlemleri Erzurum'un Şenkaya ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor.Alınan bilgiye göre, Akşar- Göle karayolu Aydoğdu Mahallesi Eskiyayla mevkisinde yol kesen teröristlerin, olay yerinden uzaklaşmaya çalışan bir minibüs şoförünü öldürmesinin ardından güvenlik güçleri Oltu-Göle karayolunu ulaşıma kapattı.Kaçan teröristlerin yakalanması için özel harekat timlerinin de katılımıyla bölgede geniş çaplı operasyon başlatan güvenlik güçlerinin, operasyonun tamamlanması sonrası yolu açacağı belirtildi. Akşar Jandarma Karakol Komutanlığı kontrol noktasında kesilen yolda, araç kuyrukları oluştu.- OlayAkşar-Göle karayolu Aydoğdu Mahallesi Eskiyayla mevkisinde yol kesen teröristler, durdurdukları bir yolcu otobüsünü, içerisindeki yolcuları indirdikten sonra ateşe vermiş ve Erzurum'un Şenkaya ilçesinde, yol kesen teröristlerin ateş açtığı minibüsteki bir kişi ise yaşamını yitirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Şenkaya Erzurum Akşar Göle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title