Haberler

Tarsus Ressamlar Derneği'nden Sergi

Güncelleme:

Tarsus Ressamlar Derneği 3. geleneksel resim sergisinin açtı.

Mehmet Bal Sanat Galerisi'nde açılan sergide 24 ressamın resimleri sergilendi.

Serginin açılış konuşmasını yapan Tarsus Ressamlar Derneği Başkanı Hülya Atakan, Tarsus'ta yerel yönetimin sanata ve sanatçıya büyük önem verdiğini söyledi.

Atakan "Sanatın ve sanatçının tukaka edildiği, adeta hilkat garibesi yerine konduğu ülkemizde bizim böyle bir başkana sahip olmamız gerçekten büyük bir şans. Sanata büyük önem vermesi ve sanatçılar için böyle bir salon yapması, bir okuma salonu yaptırması ve bize yer vermesi, bizim için büyük bir mutluluk. Geleceğimiz için iyi bir nesil yetiştirmek istiyorsak en başta çocuklarımızın sanatla iç içe olması lazım. Ben bütün sanatçı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi.

"Tarsus'ta her geçen gün yeni yeni sergiler açılması, insanların bu açılan sergilere olağan üstü ilgi göstermesi, bu galeri açık olduğu sürece gelip ziyaret etmesi, bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Geleceğe umutla bakıyoruz. İnşallah bu sergilerden gelecek nesillerde feyz alacaklar ve onlarda sanata sanatçıya yeterli ilgiyi desteği verecekler, onlarda gelecekte birer sanatçı olarak bu mekanlarda kendi sergilerini açacaklar. Ben emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni yeni sanatçıların yetişmesi yönünde herkese görevler düştüğünü belirtmek istiyorum. Bütün emeği geçenlerin ellerine, kollarına, yüreğine sağlık diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum."

Konuşmaların ardından sergi törenle açıldı. Sergi 14 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Bal Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title