Haberler

Şırnak'ta 1 Terörist Sağ Ele Geçirildi

Şırnak'ın Uludere İlçesi Kırsalında Güvenlik Güçlerince Yapılan Operasyonlarda 1 Terörist Sağ Ele Geçirilirken, Araziye Tuzaklandığı Tespit Edilen 1 Patlayıcı Madde de İmha Edildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesi kırsalında güvenlik güçlerince yapılan operasyonlarda 1 terörist sağ ele geçirilirken, araziye tuzaklandığı tespit edilen 1 patlayıcı madde de imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi sitesinde yapılan açıklamada, "Şırnak ili Uludere ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçleri tarafından yapılan arazi arama tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensubu 1 terörist sağ olarak yakalanmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca, Şırnak merkezi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçleri tarafından icra edilen arama ve tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış 1 adet elektrikli başlatma düzeneği olan patlayıcı madde bulunduğu ve bulunan patlayıcı maddenin yerinde imha edildiği kaydedildi.

(MD-EST-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title