Haberler

Rize'de Sınıf Arkadaşını Bıçakla Öldüren Öğrenci Tutuklandı

Güncelleme:

Rize'de sınıf arkadaşını derste bıçaklayarak öldürdükten sonra kendisini ağır yaralayan liseli B.K tutuklandı. İfadesinde, olayın tesadüfen gerçekleştiğini ve satanist örgüte üye olmadığını söyledi.

Rize'nin Pazar İlçesi'nde, ders sırasında sınıf arkadaşı 16 yaşındaki Emir Taş'ı boynundan bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini de boynundan bıçakla ağır yaralayan lise 1'inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki B.K. tutuklandı.

İLK İFADESİ: PLANLAYARAK ÖLDÜRMEDİM

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören B.K. (16), hayati tehlikeyi atlatmasının ardından yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı. Pazar Cumhuriyet Başsavcılığınca, psikolog eşliğinde ifadesi alınan B.K'nin, hiçbir gruba üye olmadığını, olayın tesadüfen gerçekleştiğini, sınıf arkadaşı Emir Taş'ı (16) planlayarak öldürmediğini, bıçağı 5 liraya satın aldığını ve sınıf arkadaşlarıyla kurdukları "WhatsApp grubu" dışında hiçbir grupla yazışmadığını söylediği, marjinal gruplara üye olduğu suçlamasını da reddettiği öğrenildi.

TEDAVİSİNE MAHKUM KOĞUŞUNDA DEVAM EDİLİYOR

İfadesinin ardından cezaevine gönderilen B.K'nin sağlık sorunları nedeniyle tekrar hastaneye kaldırıldığı, tedavisine mahkum koğuşunda devam edildiği belirtildi.
ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ, KENDİSİNİ YARALADI

Pazar ilçesinde 21 Mart'ta lisede öğrenim gören B.K. (16), derste ön sırada oturan arkadaşı Emir Taş'ı boynundan bıçaklamış, hastaneye kaldırılan Taş hayatını kaybetmişti. Olayın ardından alt kattaki tuvalete giderek kendisini de bıçakla boynundan yaralayan B.K, tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title