Haberler

Selam Olsun En Sevgiliye

Güncelleme:

Esenlik Süpermarketler Yeni Camii Şubesi'nde "Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle şerbet ikramı ve gül dağıtımı yaptı.

Geleneksel olarak Esenlik tarafından her yıl "Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle düzenlenen programda şerbet ikramı ve gül dağıtımı bugün Yeni Camii Şubesi'nde başlatıldı.

Programa Malatya Belediye Başkan Yardımcısı M. Fatih Güven, Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Malatya İl Müftü Yardımcısı Cengiz Yağcı, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları, Esenlik Birim Müdürleri, Esenlik çalışanları ile davetliler katıldı.

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, "Kutlu Doğumun Esenlik'çe kutlandığı bir program için buradayız. Esenlik, toplumumuz ile özdeşleşmiş, toplumumuzun duyarlılığı ile hem ağlayan, hem gülen bir şirkettir" dedi.

Boyraz konuşmasında; "Resulullah'ın doğumu sıradan bir olay değildir. Kainattaki en önemli olaylardan bir tanesidir. Resulullah'tan önceki ve sonraki topluma baktığımızda, yeni bir nesil doğduğunu görüyoruz. İnkâr yerine inanmayı, düşmanlık yerine kardeşliği, kin ve öfke yerine sevmeyi O'ndan öğrendik.

Onun için bu kutlu doğum haftasında, Peygamberimizin aktardığı ilahi mesaja kulak vermeli, O'nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalıyız. Diyanet İşleri Başkanlığımızın 1989 yılından beri "Kutlu Doğum Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlandığı bugün bir çok kurum ve kuruluş tarafından geniş katılımla kutlanmaktadır. Bu hafta gibi özel günlerimizde O'nu anlamamıza, vesile olacaktır "dedi.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı M. Fatih Güven konuşmasında; "Sevgili, en sevgilinin doğum gününü anmak için onun yaşantısını anlayabilmek için sizlerin öz malı olan Esenlik şirketimizin düzenlemiş olduğu program münasebetiyle aranızda bulunmaktayız" dedi.

Daha sonra Malatya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, ilimizde yapılan faaliyetler ve "Kutlu Doğum Haftası" ile ilgili bilgi verdi. Esenlik şirketinin yaptığı bu anlamlı etkinliğin, geleneksel hale gelmesi ve devam etmesinden dolayı teşekkür ederek, dua etti.

Yapılan duadan sonra davetlilere ve Esenlik müşterilerine gül ve şerbet ikramı yapıldı.

"Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle tüm Esenlik Süpermarket Şubeleri'nde şerbet ikramı ile birlikte gül ve karanfil dağıtımının yapılacağı belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hacı Yusuf Gül Fatih Güven Malatya Müftü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title