Haberler

Sağlıkta Devrim Yaptık, Eğitime Rekor Bütçe Ayıdık

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ali Okur, sağlıkta devrim yaptıklarını, eğitime rekor bütçe ayırdıklarını söyledi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ali Okur ve Serkan Seyhan seçim çalışmasını Darıca temaslarıyla sürdürdü.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İl yönetim kurulu üyesi Orhan Pala ve parti yöneticileriyle birlikte Sırasöğütler Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Mehmet Ali Okur, dert ve sıkıntılarını paylaştığı esnaflara, partisinin 8.5 yılda yaptığı icraatları anlatıp destek istedi.

Hükümetin esnaflarla ilgili yaptığı değişikliklerden söz eden Okur, prim oranlarının aşağıya çekildiğini, esnaf ve çiftçilerin bakmakla yükümlü olduğu kişilerinde bir ay sonra sağlık hizmeti aldığını söyledi.

Okur, Seyhan ve beraberindekiler, daha sonra bu mahallede ikamet eden Hamide genç isimli hastayı ziyaret ederek acil şifalar dilediler.

İskender Yılmaz'ın başkanlığını yaptığı Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Mehmet Ali Okur, oda yöneticileriyle sohbet edip, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

SAĞLIKTA DEVRİM, EĞİTİME REKOR BÜTÇE

Okur ve Seyhan Darıca Bayramoğlu son durakta halk otobüsü ve minibüsçülerle toplantı yaptı. Gebze Minibüsçüler Odası Başkanı Şaban Ebik, yönetim kurulu ve minibüsçü esnafıyla sohbet yapan Okur ve Seyhan, AK Parti'nin 8.5 yıllık iktidarında iç ve dış politikada çok önemli adımların atıldığını, sağlıkta devrim yaptıklarını ve eğitime rekor bükçe ayırdıklarını, Toki'nin yeni şehirler inşa ettiğini, binlerce kilometre duble yolun yanında, bitirilmeyen yolları bitirdiklerini kaydetti.

FARABİ HASTANESİ'Nİ HİZMETE AÇTIK

8.5 yılda Darıca'ya yapılan hizmetlere de değinen Mehmet Ali Okur, Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nin hükümetleri döneminde bitirildiğini, bölgenin ihtiyacını karşıladığını, fiziki donanım ve kadrosuyla sağlıkta büyük bir boşluğu doldurduğunu söyledi.

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni de hizmete açtıklarını belirten Okur, Darıca'ya yeni sağlık ocakları da kazandırdıklarını, Darıca'ya her alanda yapılan hizmetlerin Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanlardan daha fazla olduğunu bildirdi.

Minibüsçülerden destek isteyen Okur, istikrarın sürmesi, Darıca, Kocaeli ve Türkiye'nin büyümesi için AK Parti'nin yeniden iktidar olması gerektiğini, 2023 hedefini gerçekleştirmek için AK kadroların hazır olduğunu ifade etti.

GENÇLERBİRLİĞİ GURURUMUZ

Fethi Henek, Yunus Çaban ve Dilek Kara isimli vatandaşları evinde ziyaret eden ve çay içen Okur, 3 lig temsilcimiz Darıca Gençler Birliği'ni de ziyaret etti. Darıca gençler birliğini yakından takip ettiği ve başarısıyla gurur duyduğunu ve mutlu olduğunu belirten Okur, takımı önce banka Asya'da daha sonrada süper ligde görmeyi çok istediğini, bunun içinde üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title