Haberler

Rize'de Canlı Yayın Yapan İsmail Küçükkaya'ya Vatandaş Tepkisi

Güncelleme:

FOX TV spikeri İsmail Küçükkaya, canlı yayın sırasında 2 kişinin "İktidar hiç mi iyi bir şey yapmıyor" diyerek tepki göstermesi üzerine neye uğradığını şaşırdı.

HABERLER.com / Detay haberFOX TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya, bu sabah Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memleketi Rize'de halkın nabzını tuttu. Vatandaşlar canlı yayında sıkıntılarını anlatırken, ortaya çıkan 2 kişi "İktidar hiç mi iyi bir şey yapmıyor" diyerek Küçükkaya'ya tepki gösterdi.

CANLI YAYINI BİTİRDİ

Bu tepki karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan deneyimli sunucu, mikrofon uzattığı öfkeli vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak bunda başarılı olamayan Küçükkaya, canlı yayınını bitirmek zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İsmail Küçükkaya Güncel Haberler

500

Yorumlar (464)

cccGERÇEKLERccc:

hiç iyi birşey yapmıyor ne yapıyorsa ceplerini doldurmak için yapıyor rizeli anlamaz onlar kara cahiller!

10
198
yanıtYanıtla
aga:

BU SAYDIKLARIN NEDEN DOĞUDA YAPILMIYOR HEYYYYYY MEMLEKETİM BENİM. . .

8
121
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

İsmail Küçükkaya ve fatih portakal muhalefetin ve Fox finoluğunu yapıyorlar sağolsun sağduyulu vatandaşlar bunlara cevap vermek için herzaman olacaktır bu hainler bu milleti etki altına alamayacak lar

89
29
yanıtYanıtla
EkomobilWeb@haberler.com:

Herkesin elinde akıllı tlf ,sokaklarda araba park edecek yer yok.asgari ücretle çalıştığını söyleyen bile 2000 tl lik tlf kullanıyor .bu nasıl geçim sıkıntısı .geçim sıkıntısı değil ,lüks yaşayamama sıkıntısı .

77
7
yanıtYanıtla
ORJİNAL BİTLİSLİ:

SENİN GİBİ BİTLİSLİYİ TUZLİYİM BELKİ. . .

yanıt3
yanıt2
amed21:

sen hain bir Kürtsün HDPye oy vermeyen her Kürt haindir

yanıt0
yanıt2
alperen:

KONYALI kutlarım seni kardeşim

yanıt1
yanıt0
KIBRISLI ASIL TURK:

YAPTIGI TEK SEY HIRSIZLIK, ULKEYI PARSEL PARSEL SATMA, TORERISTLE MUATAB OLMA, HALKI ENAYI YERINE KOYUP CUMHURIYETIN TEMELLERIYLE, KURUCULARIYLA OYNAMA, DEGERLERE SALDIRMA, BOP ES BAKANI OLARAK MUSLUMAN KANI AKITMAK VS

9
66
yanıtYanıtla
fatih:

dikkat edin iktidarı savunana tipler hep karacahil insanlar. Zaten en yüksek oyu da cehaletin en yüksek olduğu bölgelerden alıyorlar. .

33
41
yanıtYanıtla
döşemeci geldimobilWeb@haberler.com:

Daha çok tepki görür bu hainler alışmışlar bir iki solcuyu konuştirup vatandaşın fikri diye yayınlamaya alın size gerçek vatandaş

54
19
yanıtYanıtla
Tüm 464 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title