Haberler

Polis, Birini Öldüren Şüphelinin Peşinde

Güncelleme:

Eskişehir'de polis, Mehmet Sakızcı'yı öldüren, eşi Sevim Sakızcı'yı da yaralayan kimliği belirsiz zanlıyı yakalamaya çalışıyor.

Eskişehir'de polis, 79 yaşındaki Mehmet Sakızcı'yı bıçaklayarak öldüren, eşi 77 yaşındaki Sevim Sakızcıyı da yaralayan kimliği belirsiz zanlıyı yakalamaya çalışıyor.

Dede Mahallesi Kalabak Sokak'ta dün akşam meydana gelen olayda, Mehmet Sakızcı ile eşi Sevim Sakızcı, kendilerine ait 5 katlı apartmanın zemin katında işlettikleri bakkal dükkanın önünde kimliği belirsiz 40 yaşlarındaki bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Mehmet Sakızcı olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Sevim Sakızcı'nın tedavisi kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde sürüyor.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekipleri, olay yeri yakınındaki Bademlik piknik alanı ile Odunpazarı Mezarlığı ve çevresinde saklanma ihtimaline karşı gece boyunca zanlıyı aradı, ancak bulamadı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

(FOTOĞRALI) - Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title