Haberler

PKK'nın Gerçek Yüzü İtiraflarla Gün Yüzüne Çıktı: Militan İçin Kadınları Doğuma Zorluyorlar

Güncelleme:

Yurt içinde ve sınır ötesinde yapılan operasyonlarla ağır darbeler alan terör örgütü PKK'ya katılım oranı neredeyse sıfırlanmak üzere. Kadın teröristler örgütün sayısının artırılması için kendilerinin doğuma zorlandığını itiraf etti.

Yurt içinde ve sınır ötesinde yapılan operasyonlarla ağır darbeler alan terör örgütü PKK'ya katılım oranı neredeyse sıfırlanmak üzere. Operasyonlarda da büyük ölçüde öldürülen ya da yakalan teröristlerin ardından eksilen örgütün yeni militan bulmak için kadın teröristlere tecavüz ya da çarpık ilişkilerle çocuk doğurmaya zorladığı ortaya çıktı. Bu yolla doğan çocukları bir kampta büyütmeye başlayan örgütün iğrençliği kadın teröristlerin itirafı ile anlaşıldı.

MİLİTAN İÇİN KADINLAR DOĞUMA ZORLANIYOR

Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla köşeye sıkışan ve aldığı ağır darbelerle gün geçtikçe zayıflayan PKK/KCK, dağa çıkanların azalması ve örgüt içerisinde çarpık ilişkilerin ortaya çıkmasıyla da militan temininde zorlanıyor.

ÇOCUKLAR İLE ANNELERİNİN TEMASI ZORLA SONLANDIRILIYOR

Eli kanlı örgüt, terörist sayısını artırmak için yine ahlaksızca kadınları kullanıyor. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; PKK/KCK'ya katılımların azalması nedeniyle kadın militanların doğuma zorlandıkları 20 Kasım'da güvenlik güçlerine teslim olan S.D. adlı teröristin ifadesiyle gün yüzüne çıktı. S.D, Ağrı İl Jandarma Komutanlığında verdiği ifadesinde "Hâlen Suriye bölgesinde faaliyet gösteren R. adlı kadın terörist bana, katılımların artırılması için örgüt mensupları arasında cinsel ilişki yoluyla yeni doğumlara zorlandıklarını ve doğumların Irak'ın Mahmur bölgesinde gerçekleştirildiğini anlattı. R. bana, kampta kendisi gibi 10-15 teröristin olduğunu, bu şekilde doğan çocuklar ile annelerinin temasının örgüt yönetimi tarafından sonlandırıldığını ve anne örgüt mensuplarının başka faaliyet alanlarına sevk edildiğini söyledi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Militan PKK 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Adınızı Yazın:

Bunları ihbar etmezsen sıra senin çocuklarınada yeğenlerinede sevdiklerinede gelecek unutma. . .

24
2
yanıtYanıtla
Nehir. Demirel:

Çok kötü bir durum var ama bizim. Durumumuz daha. kötü

yanıt1
yanıt5
Adınızı Yazın:

NASIL BİR VİCDAN BU NE KADAR ACI BİR DURUM. . . GÖZ GÖRE GÖRE MASUM GENÇLER ZALİMLERCE YABANCI DÜŞMAN İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN MAHVEDİLİYOR. . . .

13
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU OLAN BİTENLER KENDİ RIZASIYLA DAĞA GİDENLER İÇİNDİR. . . BİRDE ZORLA KAÇIRILAN ÇOCUKLARA NELER YAPILIYOR BİLEMEZSİNİZ. . . BAŞINA GELENLERE ÖRGÜT İÇİNDEKİ ERMENİ ASILLI AJANLARIN YAPTIĞI KÖTÜ İŞKENCELERE İNANMAZSINIZKİ. . .

13
0
yanıtYanıtla
Ss:

Tiplere bak pislik ermeni ve başka milletlerden oldukları tiplerinden nasıl da anlasiliyor.

8
4
yanıtYanıtla
KAAN:

BUNLAR İNSAN MI YA ??

8
2
yanıtYanıtla
yalan haber:

ya bırakın bu yalanları o bebeklerin eli silah tutması için en az 15 yasına gelmesi gerekiyor oda çocuk olur zaten daglarda o kadar sene çocuk mu büyütücekler güldürmeyin

7
1
yanıtYanıtla
vuslat:

BENCE DOĞAN BEBEKLER ÇOCUKLARI OLMAYAN ZENGİN AİLELERE SATILIYORDUR BU ŞEKİLDE DE İHTİYAÇLARI OLAN PARAYA HATTA ÇOCUKLARI SATTIKLARI AİLELERDEN ÇOCULLAR KARŞILIĞI İNSAN BİLE SATIN ALABİLİYORLARDIR. BUNLAR TERÖRİST İNSANLIK KAVRAMI YOK BELKİDE ÇOK DAHA SAPKIN ŞEYLERDE YAPABİLİYORLARDIR. . . .

4
1
yanıtYanıtla
Cizre:

Allah belalarını versin

4
0
yanıtYanıtla
mehmet:

zeyno kiz yaniyon

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title