Haberler

Pınar Karşıyaka Kupayı Onursal Başkana Götürdü

Güncelleme:

Pınar Karşıyaka, 27 yıl sonra 2'nci defa kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupasını, Yaşar Holding ve Karşıyaka'nın onursal başkanı Selçuk Yaşar'a götürdü.

Pınar Karşıyaka, 27 yıl sonra 2'nci defa kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı, Yaşar Holding ve Karşıyaka'nın onursal başkanı Selçuk Yaşar'a götürdü.

2014'te Türkiye Kupası'ndan sonra en büyük kupayı da havaya kaldıran Pınar Karşıyaka'da Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, yöneticiler, Genel Menajer Selim Çınar ve Antrenör Ufuk Sarıca, verdiği destek için Onursal Başkan Selçuk Yaşar'a teşekkür etti. Kulübün en büyük hamisi olan Salçuk Yaşar ise, " Pınar Karşıyaka'yla gurur duyuyorum" dedi.

Yaklaşık 60 yıldır Karşıyaka sevdalısı olduğunu hatırlatan Selçuk Yaşar, "Aynı yıl, hem Türkiye Kupası'nı hem de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandık. Bu bana büyük sevinç yaşattı. Elde edilen emeği bulunan herkesi gönülden tebrik ederim. Daha nice kupaları kaldırmamızı diliyorum" diye konuştu.

Büyükkarcı ise, "Selçuk Yaşar'ın kulüp üzerindeki emeği, hakkı ödenemez. Aynı yıl içinde 2 kupa birden kazanarak onursal başkanımızı gururlandırdıysak ne mutlu bize" ifadesini kullandı.

ESKİ DOSTLAR RAKİP OLDU

Eurocup F Grubu'nda çarşamba günü Ventspils'le deplasmanda karşılaşacak Türkiye Basketbol Ligi lideri Pınar Karşıyaka'ya eski dostları rakip olacak. 2000-01 sezonunda yeşil kırmızılı ekipte forma giyen Roberts Stehmahers'in çalıştırdığı Letonya temsilcisinde 2011-12 sezonunda Pınar Karşıyaka'da oynayan Mira Chatman da yer alıyor. Grupta iki ekibin de birer galibiyeti var. Pınar Karşıyaka 2012-13'te Eurochallenge Cup'ta karşılaştığı rakibini deplasmanda 86-81, İzmir'de 84-74 yendi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Yaşar Holding Selçuk Yaşar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title