Haberler

Parke taşı bağlanarak denize atılan Caretta Caretta kurtarıldı

Güncelleme:

Parke taşı bağlanarak denize atılan Caretta Caretta kurtarıldı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ön koluna halatla parke taşı bağlanarak denize atılan Caretta Caretta Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri tarafından kurtarıldı.

Parke taşı bağlanarak denize atılan Caretta Caretta kurtarıldı

ÇANAKKALE - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde ön koluna halatla parke taşı bağlanarak denize atılan Caretta Caretta Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri tarafından kurtarıldı.

Ön koluna halatla parke taşı bağlanarak denize atılan Caretta Caretta, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Gülpınar köyü Kumbağlar Limanı'na sığındı. Uzun uğraşlar sonucunda Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkililerince yakalanan Caretta Caretta, halatları kesilip, muayene edildikten sonra yeniden denize salındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Çanakkale Haberler

500

Yorumlar (1)

serap krtl:

Nasıl bir insansın ki sen savunmasız bir canlıya böyle bir şey yaptın . Şu hayvanın kime ne zararı var. O taşı bağladığında ne hissettin acaba düşünüyorum ya bir insan böyle bir şeyden nasıl olur da haz duyar. Allah akıl fikir versin ıslah etsin diyeceğim de , nafile . Şu hayvana yaptığı şeyin aynısını yaşamasını isterdim üzülerek söylüyorum sadece nasıl hissettirdiğini görmesi ve bir daha yapmaması için . Bunu yapan hastalıklı zihniyet kimbilir daha neler yapıyordur aklımızın almayacağı .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title