Haberler

Muş'ta Kar Festivali Yapılacak

Muş Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen "Muş 2. Kar Festivali" pazar günü yapılacak.

Muş Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen "Muş 2. Kar Festivali" pazar günü yapılacak.

Belediye Başkanı Feyat Asya'nın girişimleri sonucu oluşturulan Kent Konsey Gençlik Meclisi, kentin tanıtımına yönelik Muş'ta 2. Kar Festivali'nin pazar günü Muş Kayak Merkezi'nde yapılacağı bildirildi.

Asya, yaptığı yazılı açıklamada, "Ortak akıl ile birlikte yönetim anlayışı ile oluşturduğumuz kent konseyimiz meyvelerini vermeye devam ediyor. İlimizin sorunlarının çözümü noktasında destekçimiz olan Muş Kent Konseyimiz ve gençlik meclisimiz, aynı şekilde ilimizin tanıtımı için de faaliyetlerini sürdürdüğünü ve geçen yıl ilkini yaptığımız kar festivalinin bu yıl ikincisini düzenliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu festivallerin kış turizmine katkı sağlayacağını düşündüğünü bildiren Asya, şunları kaydetti:

"Bu konuda gönüllü olarak emek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Belediye olarak asli görevlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlardaki eksikliklerimizi gidermek için çaba sarf ediyoruz. Kent Konseyimizin Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen festival için gerekli hazırlıklar yapıldı. Kurum olarak bize düşen görevleri yerine getirdik. Halkımızın festivale katılması için gerekli olanaklar sağlandı. Tüm halkımızı Pazar günü çeşitli etkinliklerle düzenleyeceğimiz 2. Muş Kar Festivali'ne bekliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Feyat Asya Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title