Haberler

Mısır Başbakanı Vivo'nun üretim tesislerini ziyaret etti

Güncelleme:

Mısır Başbakanı Mustafa Medbuli, Çinli teknoloji şirketi Vivo'nun üretim tesislerini ziyaret etti. Ziyaret, Mısır'ın yabancı yatırımcılarla iletişimi artırma çabaları kapsamında gerçekleşti.

ÇEKİM TARİHİ: 11 Mayıs 2024

Mısır Başbakanı Medbuli'nin Çinli telefon üreticisi Vivo'nun üretim tesislerine yaptığı ziyaretin çeşitli görüntüleri ( Mısır Kabinesi'nin izniyle)

Mısır Başbakanı Mustafa Medbuli, Cumartesi günü 10 Ramazan şehrindeki sanayi tesislerine düzenlediği gezi kapsamında Çinli teknoloji şirketi Vivo'nun üretim tesislerini ziyaret etti.

Başbakan bu ziyaretin, devletin yüksek yerel katma değere sahip büyük uluslararası üretim şirketlerini Mısır'a çekme çabalarının yanı sıra hükümetin yabancı yatırımcılar ve uluslararası şirketlerle iletişimi artırmaya yönelik ilgisi çerçevesinde gerçekleştiğini söyledi.

Vivo Genel Müdürü, yerel üretim tesislerinin yüzde 42'lik bir yerel katma değere ulaştığını ve bu yüzdeyi ve yerel bileşenleri artırmaya çalıştığını belirtti.

Vivo'nun Mısır'daki fabrikasını 2022 yılında kurduğunu ve ayda 500.000 adede kadar üretim kapasitesine sahip olduğunu belirten yetkili, şirketin yaklaşık 1.200 doğrudan ve dolaylı istihdam sağladığını ifade etti.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Kahire'den bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Mısır Vivo Uluslararası İlişkiler Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title