Haberler

MHP'li Adaylardan Engin Alan'a Cezaevinde Ziyaret...

MHP İstanbul 5 milletvekili adayı, partinin milletvekili adayı ve "Balyoz Planı" davasının tutuklu sanıklarından emekli Korgeneral Engin Alan'ı cezaevinde ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İstanbul 5 milletvekili adayı, partinin milletvekili adayı ve "Balyoz Planı" davasının tutuklu sanıklarından emekli Korgeneral Engin Alan'ı cezaevinde ziyaret etti. MHP'nin İstanbul 1. Bölge milletvekili adayları Faruk Ülker, Zeycan Güzelsoy, Turgay Özcan, Alper Kaan Boran, Adil Erkoç Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ne sabah saatlerinde geldi. MHP'li milletvekili adayları, "Balyoz Planı" davasından tutuklu bulunan ve bölgelerinden birinci sırada milletvekili adayı olan emekli Korgeneral Engin Alan'ı cezaevinde ziyaret etti.

Ziyaret sonrası cezaevi önünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan milletvekili adayı Turgay Özcan, "Engin Alan'a moral vermek istiyorduk. Net olarak gördük ki o bize moral verdi. Bu da bizi çok mutlu etti. Alan, MHP'nin iktidar olacağından kesinlikle de emin" dedi. MHP'li milletvekili adayları açıklamanın ardından cezaevinden ayrıldı.

- İstanbul DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title