Haberler

Medical Park İzmir'den Örnekköy Polis Merkezine ziyaret

Medical Park İzmir Hastanesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Arslan ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Işıl Çınar, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 175'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karşıyaka Örnekköy Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

Medical Park İzmir Hastanesi Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Arslan ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Işıl Çınar, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 175'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karşıyaka Örnekköy Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

Sağlık personeli gibi büyük bir özveri ile çalışan teşkilatın kuruluş yılını çiçek takdim ederek kutlayan ve kendilerine toplumun huzur ve güvenliğine yönelik çalışmaları için teşekkür eden Ahmet Arslan, "Ülkemizin dört bir yanında fedakarca çalışarak milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın 175. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Vatan için görevleri başında şehit olan tüm yiğitlerimizin ise ruhu şad, mekanları cennet olsun" dedi. Ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini sunan Örnekköy Polis Merkezi Amirliği Komiser Yardımcısı Harun Duran ise Türk Polis Teşkilatı olarak Türk milletinin huzur ve güvenliği için çalışmaktan kıvanç duyduklarını belirtti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Arslan Örnekköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title