Haberler

Malezya Havayolları Uçağının Kaybolması

Avustralya’da kayıp uçağa ait olabileceği düşünülen parça bulundu.

Batı Avustralya'nın başkenti Perth'in güneyinde kıyıya vuran bir cismin, kayıp Malezya uçağına ait olup olmadığının araştırıldığı belirtildi.

Avustralya Ulaşım Güvenlik Bürosu'ndan (ATSB) yapılan açıklamada, Perth'in güneyinde bulunan metalik parçanın 2.5 metre uzunluğunda olduğu ve incelendiği ifade edildi.

Polisin verdiği bilgiye göre, parçanın Batı Avustralya'da Augusta kentinin 10 kilometre güneybatısında bulunduğu ve koruma altına alındığı belirtildi. Avustralya Ulaşım Güvenlik Bürosu, bulunan parçanın resimlerinin Malezya soruşturma ekibine verildiğini açıkladı.

Bayı Avustralya Acil Hizmetler Bakanı Joe Francis, "Eğer denizde enkaz varsa er ya da geç deniz yüzeyine çıkması sürpriz olmaz" dedi. Elinde uçak enkazına ait hiç bir bilginin olmadığını vurgulayan Bakan Francis, "Olur ya da olmaz yönünde bir şey söylemek istemiyorum, şu anda sadece tahminde bulunuyoruz, hiçbir şey benim için sürpriz olmaz" dedi. - Victoria

Kaynak: AA / Güncel

Avustralya Malezya Perth Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title