Haberler

Lösemili Çocuklara Woswoslu Şehir Turu

SAMSUN (İHA) – Samsun’da lösemili çocuklar, modifiyeli Woswos araçları ile şehir turu attı.

SAMSUN (İHA) – Samsun'da lösemili çocuklar, modifiyeli Woswos araçları ile şehir turu attı.

Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM), lösemi ve kan hastalıklarına dikkat çekmek için Samsun Woswos Kulübü üyeleriyle birlikte bir farkındalık etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikle vatandaşları lösemiye karşı bilinçlendirmek amaçlanırken, lösemili çocuklara ise modifiyeli Woswos otomobilleri ile şehir turu attırıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, "Lösemi ile mücadelede toplumun tüm bireylerine görevler düşüyor. Biz burada işin akademik boyutunun dışında topluma mesajlar vermeye çalışıyoruz. Herkesin mutlaka lösemi ile mücadelede yapabileceği şeyler vardır. Samsun'daki Woswos grubuyla beraber bir konvoy oluşturarak insanların kulaklarına kar suyu kaçırabilir miyiz diye düşünce içerisine girdik. Bu mücadelede 'Bizler neler yapabilir' sorusunu herkese sordurmayı amaçladık. Samsun'da şehir turu atacağız. Woswos arabalarımızın içerisinde lösemili çocuklar olacak. Konvoyda 20 kadar Woswos aracı var. Konvoya katılmak isteyen diğer vatandaşlar da konvoyun arkasından bizleri takip edecek. Bu araçlarda 50'ye yakın lösemili ya da lösemiyi yenmiş çocuğumuza şehir turu attıracağız. Etkinliğin sonunda da ikramlarımız olacak" dedi.

Lösemili çocuklar, şehir turunun ardından DSİ 7. Bölge Müdürlüğü alanında çeşitli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title