Haberler

Kordsa Platin Dergisi Tekstil Sektörü Birincisi

Güncelleme:

Platin Dergisi, Ipsos Araştırma ve Danışmanlık Şirketi iş birliği ile Türkiye'den dünyaya açılan en başarılı 'Global 100 Şirketi' belirledi.

Kordsa, "Global 100 Şirket" tekstil sektörü birincilik ödülüne layık görüldü.

Sabancı Holding iştiraklerinden Kordsa, Platin Dergisi'nin Ipsos Araştırma ve Danışmanlık Şirketi iş birliği ile belirlediği Türkiye'den dünyaya açılan en başarılı 'Global 100 Şirket" arasında tekstil sektöründe birincilik ödülüne layık görüldü. Ödüller; bilanço verileri, katma değerli üretim verileri, bilinirlik ve ortaklık yapısı olmak üzere dört ana kategoride 13 kritere göre belirlendi.

Tekstil sektörünün birincisi olan Kordsa adına ödülü, Kordsa CEO'su Cenk Alper aldı. Cenk Alper, ödülle ilgili olarak: "Globalleşen Türk şirketleriyle birlikte endüstrimiz ve şirketler yeni bir çağa giriyor. Ben bunu dört evre olarak görüyorum. İlk olarak Türk şirketleri yabancı ortaklıklar yaparak pazara hizmet vermeye başladı. İkinci hamle ihracat hamlesi oldu. Üçüncü aşama global pazarlarda, yerinde üretim yapmak ve son olarak da teknolojiyi ihraç etmek. Kordsa şu an dördüncü aşamada, global bir marka olarak Dünya'da varlığını sürdürüyor." dedi.

Alanında lider 21 şirketin ödüllendirildiği törende konuşan Alper, şunları ekledi: "44 yılda naylon sektöründe dünya liderliğine, polyester sektöründe dünya ikinciliğine ulaştık. Şimdi yeni sektörlerde dünya birinciliği için tekrar yola çıktık. Kompozit ve inşaatta dünyada güçlendirilecek ne varsa güçlendirmeye hazırız. Hayatı güçlendirmeye devam ediyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabancı Holding Türkiye Kordsa Ipsos Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title