Haberler

Kocaeli'de Paralel Yapı ve Terör Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

Kocaeli'de paralel yapı ve terör zanlıları adliyeye sevk edildi KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü'nün 'Paralel Yapı' ve terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınanlar Kocaeli ve Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli'de paralel yapı ve terör zanlıları adliyeye sevk edildi

KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü'nün 'Paralel Yapı' ve terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınanlar Kocaeli ve Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, salı günü 'Paralel Yapı' ve terör örgütüne yönelik iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün Kocaeli merkezli İstanbul, Bursa, Yalova, Karabük, Bolu, Van ve Ardahan'da gerçekleştirdiği 'Paralel Yapı' operasyonunda 4'ü emekli emniyet mensubu olmak üzere 14 emniyet mensubu gözaltına alınırken, aralarında il imamlarının da bulunduğu bildirildi. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından 14 kişi bugün sağlık kontrolünden geçrildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda ise gözaltındaki 14 kişiden 6'sı Kocaeli Adliyesi'ne, 8'i ise Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Polis zanlıların adliyeye çıkarılışı sırasında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gebze Adliyesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title