Haberler

Kobe Bryant'tan 100 Milyon Dolarlık Yatırım Fonu

NEW Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) efsane oyuncularından 37 yaşındaki Kobe Bryant, teknoloji sektörü için 100 milyon dolarlık yatırım fonu oluşturdu.

NEW Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) efsane oyuncularından 37 yaşındaki Kobe Bryant, teknoloji sektörü için 100 milyon dolarlık yatırım fonu oluşturdu.

NBA'deki 20 yıllık profesyonel basketbol kariyerini geçen nisan ayında sonlandıran Bryant, ABD'nin CNBC kanalında yayınlanan bir programda yaptığı açıklamada, teknoloji yatırımcısı Jeff Stibel ile 100 milyon dolarlık yatırım fonu oluşturduklarını söyledi.

Stibel adlı fonun teknoloji, medya ve veri şirketlerine odaklanacağını belirten Bryant, "Basketbol oynarken her zaman kazanmaya odaklanılıyor ancak şampiyonluklar gelip geçici. Nesillerce sürecek bir şey üretmek ve bir sonraki kuşağa ilham vermek istiyorsanız müthiş bir şey yaratmalısınız. Böylece bir sonraki kuşak da kendinden sonrakine ilham verecek. O zaman sonsuza kadar sürecek bir şey yaratmış olursunuz ki bence bu çok güzel." diye konuştu.

Bryant, ortağı Stibel'ın bilanço konusunda uzman olduğunu dile getirerek, kendisinin de markalaşma üzerine kurulan fona katkıda bulunacağını ifade etti.

Dünyaca ünlü spor markası Nike'ın İcra Kurulu Başkanı (CEO) Mark Parker'ın, en hayran olduğu CEO'lardan biri olduğunu anlatan Bryant, onun kendisine yeni kariyerinde de "akıl hocalığı" yaptığını sözlerine ekledi.

Kobe Bryant, kariyerinin tamamını geçirdiği NBA'in Los Angeles Lakers takımında 5 şampiyonluk elde etmiş, 2009 ve 2010 yıllarında NBA Finalleri'nin En Değerli Oyuncusu (MVP) ödülüne ve 2008'de de ligin MVP ödülüne layık görülmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Kobe Bryant Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title