Haberler

Kırıkkale: Sağlık Eski Bakanı Osman Durmuş Kırıkkale'de

Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş ve MHP Kırıkkale Teşkilatı üyeleri, Sulakyurt İlçesi ile köylerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Sağlık eski Bakanı Osman Durmuş ve MHP Kırıkkale Teşkilatı üyeleri, Sulakyurt İlçesi ile köylerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Gezdiği köylerde vatandaşlara Amerika'nın asıl hedefinin Irak, İran olmadığını öne süren Durmuş, asıl hedefinin Türkiye olduğunu iddia etti. "Aldatma, kandırma politikasına izin vermeyeceğiz diyen Durmuş, Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin'den ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Ali Şahin, Durmuş'a yaptığı açıklamada, "Buralarda iş problemleri çoğalmaya başladı. Buradaki gençlerin çoğu şehre gidiyor iş bulmak için. Şimdi bir projemiz var, bu proje süt projesi, eğer bu gerçekleşirse günden 5 ton süt elde etmiş oluruz. Ama bir problemimiz var, o da pazarlama elemanının olmayışıdır. İlçeye yatırım gelmedikten sonra buradan bir gelir çıkmaz" dedi. Durmuş ise Başkan Şahin'e, süt projeleri ile ilgili bir kampanya başlatmalarını tavsiye etti. Osman Durmuş, "Arkadaşlar biz köylüyüz ve köylü kalacağız. Şimdi AB diyor ki; 'köy nüfusunu düşürün'. Tamam köy nüfusunu düşürdük buradaki vatandaşların hepsi şehirde gecekonduya yerleşti. Akşam da 1 kilogram un, 1 kilogram şeker, 5 kilogram yağ ile kapınızı çalmaya gelirler ve derler ki 'halinizden memnun musunuz?' Ne memnunu kardeşim, böyle memnunluk yerin dibine batsın. Bizim bu köylerde gelirimiz var, bu gelire de kota konuldu. Kardeşim sen niye kendi buğdayını almıyorsun da eşinin dostunun dışarından getirdiği buğdayları alıyorsun. Ben size söyleyeyim mi, onları zengin edebilmek için. Sizi fakirleştirip onları zengin ediyorlar. Sandık 16 ay sonra önünüze gelecek. Buradan Deniz Bey'e sesleniyorum, Tayyip Bey'in elini kaldırırsanız bu millet sana da ona da oy vermez. Çözümün kimde olduğunu söyleyeyim size, çözüm Devlet Bahçeli'dedir. Şimdi siz diyorsunuz ki AKP'yi kim uzaklaştırırsa biz ona yöneliriz. Biz AKP'yi çoktan uzaklaştırdık. Onları çoktan geçtik. Sağcı da solcu da bizimdir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi bir çiçek bahçesine benzeten Durmuş, bahçede bahçıvanlık yaptıklarını, bahçe içerisindeki yabani otları kökünden kazıyacaklarını söyledi. Osman Durmuş, çalışmalarının bitmeyeceğini ve sık sık bu tür geziler yapacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title