Haberler

Kepez'te Spor Salonu ve Nostaljik Müze Otel Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Kepez ilçesindeki Dokumapark'ta spor salonu ve nostaljik unsurlarla oluşturulan müze otel hizmete açıldı. Kepez Belediyesi tarafından atıl halde bulunan bina yenilenerek spor salonuna dönüştürüldü ve eski dokuma fabrikasının misafirhanesi nostaljik müze otel haline getirildi. Müze otel, 10 gün sonra konaklamaya açılacak.

Kepez ilçesindeki Dokumapark'ta spor salonu ve nostaljik unsurlarla oluşturulan müze otel hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi tarafından Dokumapark'taki atıl halde bulunan bina yenileyerek spor salonuna dönüştürüldü. Geçmişte misafirhane olarak kullanılan bina da dönüştürülerek, nostaljik müze otel haline getirildi.

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı, aynı zamanda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, açılışta yaptığı konuşmada, kadınlara verdiği sözü tutarak, eski dokuma fabrikasının eğitim salonu olarak kullanılan yerini kadınlara hizmet eden spor salonu haline getirdiklerini söyledi.

Alanda 1974'te dokuma fabrikasının misafirhanesi olarak kullanılan tesisin yapısını koruyarak çalışma yaptıklarını aktaran Tütüncü, "Zamanı 1974'e sabitlediğimiz tamamen nostaljik unsurlarla döşeyerek müze otel haline getirdik. Çalışanların kostümlerinden eşyalara kadar her şey döneme uygun olarak tasarlandı. 20 oda ve 40 yataktan oluşan müze otel, 10 gün sonra konaklamaya açılacak." diye konuştu.

Pilates antrenörü Ruhen Yelken ise 35 kişinin yararlanabileceği spor salonunda pilates, step aerobik, halk dansları yapılabileceğini ifade etti.

Törene, Cumhur İttifakı'nın Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, meclis üyeleri ve vatandaş da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Belediyesi Kepez Spor Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title