Haberler

Keçiörenli Bisikleti Çok Sevdi

Keçiören Belediyesinin ödüllü projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde gerçekleştirdiği "Bisiklet Bizden, Gezmesi Sizden Projesi" yoğun ilgi görüyor.

Keçiören Belediyesinin ödüllü projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nde gerçekleştirdiği "Bisiklet Bizden, Gezmesi Sizden Projesi" yoğun ilgi görüyor.

Yaz döneminin başlamasıyla Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nde ücretsiz kullanıma sunulan bisikletler sayesinde 4,5 ayda 30 bin kişi fiziksel aktiviteyi doğaya taşıdı. "Sağlık için Harekete Et" kampanyası kapsamında fiziksel aktivitelerin artırılması için Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğünden alınan toplam 125 bisikletin vatandaşın kullanımına sunulmasının ardından 7'den 70'e herkes soluğu Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nde aldı. Bisiklet sürerek sağlıklı yaşamı seçenler ve obeziteye karşı harekete geçenler Gümüşdere'de nüfus cüzdanı karşılığında isteğe bağlı yaklaşık 2 saat bisiklet sürüyorlar. Gümüşdere Ihlamur Vadisi içerisinde 3 bin 200 metrelik bisiklet yolunda günde hafta içi 200, hafta sonu ise 300 kişi pedal çeviriyor.

Çevreci bir belediye olduklarının altını çizen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören; spor, hareket ve toplum sağlığını gözeten ve teşvik eden bir belediye. Elbette sadece çevreyi koruyan, spora teşvik eden bir araç olmasının yanında bisiklet; obeziteyle mücadelede de fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırıyor. Biz de bisiklet yollarının artmasını destekleyen ve bisikleti hobi aracı olmaktan çıkartmak isteyen bir belediyeyiz. Ulaşımda da bisikletin kullanılmasını arzu ediyoruz. Yolların bisiklet sürmeye uygun hale getirilmesi yönündeki çalışmaları destekliyoruz" diye konuştu.

Ak, Bisiklet Bizden Sürmesi Sizden Projesi'nin ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, bisiklet yollarını artıracaklarının sözünü verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşdere Keçiören Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title