Haberler

Kayseri'deki Kazada Ölen Tuğba'nın Ailesine Taziye Ziyareti

Güncelleme:

Kayseri'de 11 kişinin öldüğü, 31 kişinin de yaralandığı kazanın ardından Turgutlu'da defnedilen Tuğba Çanlı'nın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor.

Kayseri'de 11 kişinin hayatını kaybettiği, 31 kişinin de yaralandığı trafik kazasının ardından memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde toprağa verilen Tuğba Çanlı'nın ailesine taziye ziyaretleri sürüyor. AK Parti Manisa milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, kazada ölen genç kızın yakınlarına başsağlığı diledi.

AK Parti Manisa milletvekilleri Selçuk Özdağ ve Muzaffer Yurttaş, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Azman, AK Parti Turgutlu Kadın Kolları Başkanı Hatice Gözeten, AK Parti Turgutlu Belediye Başkan aday adayları Ömer Baysan ve Güzide İçen Kasap, Kayseri'deki kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki Tuğba Çanlı'nın yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Özdağ, "Gencecik insanlarımızı kaybettiğimizden dolayı çok üzüntülüyüz" derken, Yurttaş, "Allah diğer evlatlarınızı size bağışlasın. Gerçekten çok zor bir olay, başta Çanlı ailesi olmak üzere o kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımızın ailelerine sabır dilerim" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Çok üzücü bir haberle güne başladık ancak elimizden dua etmekten başka bir şey gelmez. Allah ailemize sabır versin" diye konuştu.

Ziyaret sırasında AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman Kur'an-ı Kerim okurken, Milletvekili Yurttaş da dua ettirdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Yurttaş Turgutlu Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title