Haberler

Kaynaşlı'da Kazanan TEXXOFF Oldu

Güncelleme:

Türkiye Trial Şampiyonası'nda sezonun altıncı yarışı 7 takım 14 araç ve 28 sporcu katılımı ile 15-16 Ekim tarihlerinde Kaynaşlı Motorsporları Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Aynı anda start alan, 2 araç ve 4 sporcudan oluşan takımların, zorlu arazi şartlarında birbirlerine destek olarak tamamlamaya çalıştıkları organizasyon kısa adı DOSOD olan Düzce Offroad Kulübü tarafından Düzce Belediyesi ve Kaynaşlı Belediyesi katkılarıyla organize edildi.

Tek aracın gücü ile aşılamayacak çetin engelleri, en uygun stratejileri kullanarak, en kısa zamanda aşmak için mücadele eden ekipler arasındaki 2 günlük zorlu mücadele sonunda 2 saat 5 dakika 16 saniyelik toplam zamanı ile Jeep Cherokee ile yarışan Emirhan Kutlu-Ali Çapan ve Jeep CJ8 ile yarışan Uğur Demirci-Muhammed Zor ekiplerinden kurulu Texxoff takımın günün kazanı olmayı başardı.

Suzuki Vitara ile yarışan Ertan Uçar-Mehmet Berat Atagün ve Şencan Özkurt-Fuat Sarper'den oluşan Team Mobil1'in 2 saat 15 dakika 46 zamanı ile ikinciliği elde ettiği yarışın üçüncüsü ise, 06:54.17'lik zamanları ile Land Rover'lar ile yarışan Selim Ustaoğlu-Ali Demirarak ve Osman Balkı-Cemafer Bulut ekiplerinden oluşan Kayalar takımının oldu.

2016 Türkiye Trial Şampiyonası'nda sezonunun 7. ve son yarışı 05-06 Kasım tarihlerinde Beykoz Offroad Kulübü (BEYOFF) tarafından İstanbul'da organize edilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kaynaşlı Türkiye Düzce Jeep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title