Haberler

Kaygan Zemin Virajda Kaza Getirdi: 1 Ölü 4 Yaralı (2)

Toprağa VERİLDİ İzmir'in Foça İlçesi'ndeki yağmurda kayganlaşan yolda virajda savrulup geçtiği karşı şeritte otobüsle çarpışan boş tüpgaz yüklü kamyonette ölen 26 yaşındaki Okan Açıkalın için Foça Fatih Camii'nde ikindide cenaze namazı kılındı.

Toprağa VERİLDİ

İzmir'in Foça İlçesi'ndeki yağmurda kayganlaşan yolda virajda savrulup geçtiği karşı şeritte otobüsle çarpışan boş tüpgaz yüklü kamyonette ölen 26 yaşındaki Okan Açıkalın için Foça Fatih Camii'nde ikindide cenaze namazı kılındı.

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş, belediye meclis üyeleri, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf, arkadaşları ve yakınlarının da bulunduğu yüzlerce kişi cenazeye katıldı. Namazının adından Açıkalın'ın cenazesi Yenibağarası Mezarlığı'nda toprağa verildi. Okan Açıkalın'ın son yolculuğunda yakınları, dualar okuyup gözyaşı döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title