Haberler

Koca Dehşeti! Ev Basıp Karısının Dostunu Öldürdü

Güncelleme:

İzmir'de bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evi terk eden karısının başka biriyle yaşadığını öğrenen koca, karısının evinde kaldığı kişiyi öldürdü.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evi terk eden karısının başka biriyle yaşadığını öğrenen şahıs, karısının evinde kaldığı kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

AV TÜFEĞİYLE BAŞINDAN VURDU

Olay, Kemalpaşa ilçesi Bağyurdu köyünde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Sarılar köyünde yaşayan Kamil Ç., bir süre önce evi terk eden eşinin Bağyurdu'nda yaşayan evli ve 3 çocuk babası Mustafa Yılmaz (41) ile birlikte olduğunu öğrendi. Duruma sinirlenen Kamil Ç., kendisine ait av tüfeği ile Mustafa Yılmaz'ın Bağyurdu'ndaki evini bastı. Baskın sırasında Kamil Ç.'nin eşi evde saklanırken saldırgan, Yılmaz'ı av tüfeğiyle başından vurdu. Evde eşini arayan Kamil Ç. eşini bulamayınca olay yerinden kaçtı.

EVİNDE YAKALANDI

Durumun bildirilmesiyle olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mustafa Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ekipleri olayı gerçekleştiren Kamil Ç.'yi bulmak için çalışma başlattı. Kamil Ç. evinde yakalanırken, olayda kullandığı av tüfeği jandarma ekipleri tarafından samanlıkta bulundu. Jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Kamil Ç. tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemalpaşa Bağyurdu İzmir Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

inek şaban:

bence adamın suçu yok kadın kuyruk sallamış adamı vursan ne olur yılanın başını temizleyecektin sen içerde yatacan eski tas eski hamam macera yine devam edecektir

33
4
yanıtYanıtla
sel:

Butun kadinlar demiyorum ama yuzde sekseni boyle olmuslar kadin dedigin namusu icin yasamali erkek icinde ayni sey ama kadin namusuna sahip cikmazsa boyle cinayetler cogaliyor yazik zina cok kotu bi sey seytan cok kuvetlenmis allah kimseyi sasirtmasin ve allah kimseyi namusuyla sinamasin insallah...

25
8
yanıtYanıtla
sertt:

artma yuzde 1 falan o

yanıt6
yanıt0
(:

gözünü kırpmadan can alan biri kimbilir karısına neler yapmıştıda kadın terketti

11
22
yanıtYanıtla
Kenan:

Çok iyi kadındı evet hemen evli erkekle aynı evde kalmaya başladı. . . .

yanıt3
yanıt3
Sinem:

Kadin yapinca erkek öldürmeye kalkar. . . Erkek yapinca???

15
9
yanıtYanıtla
5860:

sus kız gerizekalı sinem sen ne anlarsın namaustan.

yanıt2
yanıt7
power:

erkek yapınca kadın iyice erkeğine bağlanır.

yanıt1
yanıt5
Kara:

Adam ceza evine hayatı kaydı karı rahat durumaz başka vurucu bulur evliyken biriyle yaşıyorsa şimdi koca derdide kalmadı yazık

24
0
yanıtYanıtla
..:

Aynen!

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title