Haberler

Kapkaç Zanlısı Çocuk, Vatandaşlar Tarafından Yakalandı

Diyarbakır'ın Ofis Semtinde Bir Bayanın Çantasını Kapkaç Suretiyle Çaldığı İddia Edilen Çocuk, Vatandaşlar Tarafından Yakalanarak Polise Teslim Edildi.

Diyarbakır'ın Ofis semtinde bir bayanın çantasını kapkaç suretiyle çaldığı iddia edilen çocuk, vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'da akşam saatlerinde kızı ile ayakkabıcıya gitmekte olan H.C. isimli bayan, Kurtismail Paşa 2. Sokak'tan geçtiği sırada bir kapkaççının saldırısına uğradı. Kadının çantasını alarak kaçtığı ileri sürülen 16 yaşındaki çocuk, vatandaşlar tarafından yakalandı. Kapkaça maruz kalan H.C., "Ben ayakkabıcıya gittiğim sırada bir kişinin arkadan çantamı çektiğini ve kaçtığını gördüm. Çevrede bulunanlar arkasından koştular ve yakaladılar. Bu olay çok kötü birşey ve korkusu bile yetiyor" dedi. Vatandaşlar tarafından yakalanan küçük yaştaki kapkaç zanlısı ise, kendisine zorla kapkaç yaptırıldığını öne sürdü.

Kapkaç mağduru H.C. ve vatandaşlar tarafından polise teslim edilen küçük zanlı, ifadeleri alınmak üzere Yenişehir Polis Karakolu'na götürüldü.

(RB-FA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title