Haberler

Kahraman - Türkiye Cumhuriyeti Güçlüdür ve Oyunları Bozacak Güçtedir

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Trabzon Havaalanına gelişi ve karşılanması Kahraman'ın Rize Valiliğine gelişi ve karşılanması Kahraman'ın konuşması Rize İl Jandarma Komutanlığı ziyareti Fotoğraf çekimi - "Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür ve geliştikçe önünü kesmek isteyenlerin oyunlarını bozacak güçtedir" "Toplum doğusu batısı, kuzeyi ve güneyi ile bir bütün halindedir, tek kalp halinde çarpmaktadır.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın Trabzon Havaalanına gelişi ve karşılanması

Kahraman'ın Rize Valiliğine gelişi ve karşılanması

Kahraman'ın konuşması

Rize İl Jandarma Komutanlığı ziyareti

Fotoğraf çekimi

- "Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür ve geliştikçe önünü kesmek isteyenlerin oyunlarını bozacak güçtedir"

"Toplum doğusu batısı, kuzeyi ve güneyi ile bir bütün halindedir, tek kalp halinde çarpmaktadır. Bu bütünlük bizim için çok mühimdir ve devam edeceğine de inanıyorum"

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür ve geliştikçe önünü kesmek isteyenlerin oyunlarını bozacak güçtedir" dedi.

Kahraman, Rize Valiliğini ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, günün mevzusunun terör hadisesi olduğunu belirterek, "Hepimizin başısağolsun. Mevzi hadiseler oluyor. Giderek çözülen bir problem halini alınca, bu sefer şehirlerde hadiselerle karşılaşıyoruz. Bunlar geçici ve mevzidir buna inanıyorum" diye konuştu.

"Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür ve geliştikçe önünü kesmek isteyenlerin oyunlarını bozacak güçtedir" ifadesini kullanan Kahraman, şöyle devam etti:

"Hepimizin başısağolsun, vefat edenlerin ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Tekraren inanarak söylüyorum ki böyle terör meselesinin de üstesinden geleceğiz ve önlenecek bu hadiseler. Toplum doğusu batısı, kuzeyi ve güneyi ile bir bütün halindedir, tek kalp halinde çarpmaktadır. Bu bütünlük bizim için çok mühimdir ve devam edeceğine de inanıyorum. Hepimizin başısağolsun diyorum."

"Üniversitemiz fevkalade bir yerde"

Kahraman, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 10'uncu kuruluş yıl dönümü münasebetiyle memleketine geldiğini vurgulayarak, "Rizemde olmaktan bahtiyarım, memleketimdeyim. Üniversitemiz inşallah nice on yıllar görür. Muhterem Cumhurbaşkanımızın adını taşıyor o bakımdan apayrı bir ehemmiyete haiz ve o isme layık çalışmalar yapılması lazım" dedi.

Yüksek öğretime gereken önemin verildiğini belirten Kahraman, şunları kaydetti:

"Uzun yıllar bu verilmemişti. Şimdi hiç üniversitesi olmayan ilimiz yok, bir kaç tane var, bu güzl bir gelişme. Tabi üniversiteler gittiği yere hareket, sosyal yapıda değişiklik, gelişme, kültürde ilerleme sağlar. Aynı fonksiyonları ifa eden yüz akı bir üniversitemiz var. Çeşitli ölçüler var, derecelendirmeler var ve bu ölçülerde, bu kıstaslarda üniversitemiz fevkalade bir yerde."

Kahraman, Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti Rize Milletvekilleri Hikmet Ayar, Osman Aşkın Bak ve Hasan Karal ile AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakcı Kan da yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Cumhuriyeti İsmail Kahraman Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title