Haberler

Jandarma Eruh'ta Mağara Cephanelik Buldu

Güncelleme:

Jandarma Siirt'in Eruh ilçesindeki Garinbel tepesi eteklerinde içinde kullanılabilir durumda cephaneliğin bulunduğu bir mağara buldu.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığı Siirt İl Jandarma Komutanlığınca daha önce yapılan bir istihbari çalışma doğrultusunda, Siirt/ Eruh Görendoruk Jandarma Karakol Komutanlığı unsurları karakolun yaklaşık üç kilometre doğusunda Garinbel tepesi eteklerinde, girişi taşlarla kapatılmış bir mağara buldu.

ÇOK SAYIDA MUHİMMAT BULUNDU

Mağarada, bir çuval içinde bir Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 7,65 milimetrelik Tabanca, bir Kaleşnikof Piyade Tüfeği şarjörü, bir Tabanca şarjörü, iki kilogram kimyasal gübre, dört kalem pil ve 4-5 metre kablo bulundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bulunan silah ve malzemelerin kullanılabilir durumda olduğunun öğrenildiği bildirildi. Olayla ilgili olarak Eruh Cumhuriyet Savcılığınca bilgi verilirken gerekli soruşturmanın başladığı kaydedildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Siirt Eruh Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

vatandaş45@hotmail.com:

kesin Ergenekon işidir ya da okyanus ötesi işidir, kesin pkk işi olamaz

12
25
yanıtYanıtla
ÖTÜKENmai__siyah__@hotmail.com:

NE KADARDA ZEKİSİN SEN. İRONİNİ YESİNLER SENİN... MUSVEDDE SENİ...

yanıt0
yanıt0
USULCAduygu35sal@hotmail.com:

HERALDE YAZ HAZIRLIKLARI BAŞLADI...

7
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title