Haberler

İzmir Harun Kolçak'la Coştu

Hayal Kahvesi Optimum'da geçtiğimiz Cumartesi günü konser veren Harun Kolçak, katılanlara coşku dolu saatler yaşattı.

Sevilen şarkılarını seslendiren Harun Kolçak, hayranlarını 1990'lı yıllara geri götürdü.

29 Nisan Cumartesi akşamı, Hayal Kahvesi Optimum'da hayranlarıyla buluşan Harun Kolçak, eski ve yeni şarkılarını seslendirerek katılımcılara eğlenceli saatler yaşattı. Şarkılarını coşkuyla seslendiren sevilen sanatçı, İzmirliler tarafından sevgi ve ilgiyle karşılandı. 1990'lı yılların efsanevi isimlerinden olan Harun Kolçak, konser sırasında İzmir'de ve Hayal Kahvesi'nde olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Gülçin Ergül Sürprizi

Konser sırasında Gülçin Ergül'ü sahneye davet eden Harun Kolçak, sevenlerine güzel bir sürpriz yaptı. Beraber şarkılar söyleyen iki sanatçı, güçlü sesleriyle izleyicilerine müzik şöleni sundular.

"İyi Yemek ve İyi Müzik Sunmaya Devam Edeceğiz"

Hayal Kahvesi Optimum Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aylin Şen, İzmir'e iyi müzik sunmaya devam edeceklerini belirterek, "Hayal Kahvesi olarak 'İyi Yemek, İyi Müzik' mottosuyla İzmirlilere unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam edeceğiz. Bugün burada 1990'lı yılların efsanevi ismi Harun Kolçak'ı ağırladık. 6 Mayıs'ta ise yine ülkemizin sevilen müzik gruplarından biri olan Yüksek Sadakat'e ev sahipliği yapacağız. Bunun yanı sıra misafirlerimize dünya mutfaklarının en iyi lezzetlerini sunuyoruz. Kahvaltı ve ana yemek seçeneklerimizi görmeleri için tüm İzmirlileri İyi Yemek yemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Harun Kolçak Gülçin Ergül İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title