Haberler

Işık; "Asfaltsız Yol Kalmayacak "

Güncelleme:

AK Parti Kocaeli milletvekili adayı Fikri Işık ve Serkan Seyhan, Gölcük'e bağlı İhsaniye de kamyoncuları ziyaret ettiler.

12 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Kocaeli Milletvekili adayları ziyaret programlarını sıklaştırdı. Bu bağlam da AK Parti Kocaeli milletvekili adayı Fikri Işık ve Serkan Seyhan Gölcük İhsaniye de bir dizi temaslarda bulundular. Ziyaret programına AK Parti il yönetim kurulu üyesi Musa Şenol, Gölcük belediye başkanı Mehmet Ellibeş, AK parti Gölcük başkanı Abdülkadir Doğrul, İlçe kadın kolları başkanı Hilmiye Güvez, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ ZİYARET

Ziyaret programının açılış konuşmasını yapan S.S. 103 Nolu Öz İhsaniye taşıyıcılar kooperatifi başkanı Musa Kurt, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. AK Parti Gölcük İlçe başkanı Abdulkadir Doğrul ise, 13 Haziran sabahı AK Partinin Demokrat Partinin rekorunu kıracaklarını ve tek başına iktidar olacaklarını söyledi. Belediye başkanı Mehmet Ellibeş ise, yerel icraatlar hakkında bilgi vererek; " Daha güzel projeler için istikrar gerekiyor, sizlerden destek istiyoruz " dedi. Milletvekili adayı Serkan Seyhan ise; ülkenin AK Parti iktidarı ile toparlanma sürecine girdiğini hatırlatarak; " Bu toparlanma ülkenin değil; dünyanın toparlanmasıdır " şeklinde konuştu. Ziyaret programına kamyoncular yoğun ilgi gösterdiler.

ALINAN VERGİLER HİZMET OLARAK GERİ DÖNÜYOR

Daha sonra mikrofona davet edilen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve adayı Fikri Işık, iktidara geldiklerinden bu güne kadar yaptıkları duble yollar ile ilgili bilgi verdi. Konuşmasında aldıkları vergilerle kalıcı projelere imzalar attıklarının altını çizdi. Işık; " 2002 yılı öncesinde 12 gün sonrasını göremeyen iktidarlar vardı. Şimdi ise; bırakın 12 gün sonrasını 12 yıl sonrasının hesaplarını yapan bir iktidar var, bu başarıları sizlerin sayesinde yaptık. Yıllar önce şoför arkadaşlar, ülkemizde birçok rampaları çıkarken kamyonlar birbirine değmesin diye dizleri titrerdi. Şimdi ise otoyol gibi duble yollarımız var, bu yatırımları görmezden gelemeyiz. Bu tür projeleri aldığımız vergilerle hayata geçirdik, hedefimiz önümüzdeki dönem ise; yapmaya devam ettiğimiz ve edeceğimiz duble yolların tamamını asfalt yapmak olacaktır " dedi. Fikri Işık ayrıca, mazottan aldıkları ÖTV yi sabitlediklerini ancak dünyadaki petrolün varil fiyatlarının sürekli artmasından dolayı mazotun pahalı olduğunu belirtti.

ROZET TAKTILAR

Konuşmasının ardından kamyoncularla sohbet eden AK Parti Kocaeli Milletvekili ve adayı Fikri Işık, kamyoncularla sektörün sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundu. Programın sonunda ise, kamyonculara AK Parti rozeti takan Fikri Işık, Serkan Seyhan, Mehmet Ellibeş ve Abdulkadir Doğrul hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title