Haberler

İscehisar TOKİ Konutlarının Kuraları Çekildi

AFYONKARAHİSAR'ın İscehisar ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 450 konut için kura çekimi yapıldı.

AFYONKARAHİSAR'ın İscehisar ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 450 konut için kura çekimi yapıldı. Kurada adı çıkanlar ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

İscehisar'da TOKİ tarafından yaptırılan 450 konutun kura çekimi yapıldı. İscehisar Belediyesi düğün salonundaki törene Kaymakam Muhammet Öztabak, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, TOKİ Emlak Daire Başkanı Dursun Baştürk ile çok sayıda kişi katıldı. İlçe sakinlerine doğalgazlı daireler kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getiren İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, "Belediye olarak yapmış olduğumuz girişimler sonucu bugün 450 dairenin hak sahiplerini tespit edeceğiz. Tüm vatandaşımıza evlerinde huzurlu ve mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Kurada adı çıkan 55 yaşındaki Sultan Zeybek, kiradan kurtuldukları için mutlu olduklarını söyledi.

"TAM DA İSTEDİĞİMİZ GİBİ"

Muhammet Dikmen, ilk kez bir ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatırken, "Çok mutluyuz. Bizim de bir evimiz olacak artık. Daha önceden gördük daireleri, tam da istediğimiz gibi bir daire nasip oldu. Onun için de ayrıca mutluyuz. İnşallah hayırlı olur" diye konuştu.

"KUTU GİBİ GÜZEL BİR EVİMİZ OLDU"

Cemal Kaya da aslen İscehisarlı olduklarını ancak Ankara'da oturduklarını belirtirken, "Çok sık memleketimize geliyoruz. Geldiğimizde konaklama sıkıntımız vardı. Şimdi kutu gibi güzel bir evimiz oldu. Konaklama sıkıntımız da ortadan kalktı" dedi. - Afyonkarahisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Mustafa Çibik Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title