Haberler

Galatasaray'ın Yeni Transferi Carole Kampa Katıldı

Galatasaray'ın yeni transferi Lionel Carole, sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampına katıldı.

Galatasaray'ın yeni transferi Lionel Carole, sarı-kırmızılı takımın Avusturya kampına katıldı.

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yapan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına ve taraftara açık gerçekleştirilen antrenman, fiziksel çalışmalarla başladı. Ardından top kapma çalışması gerçekleştiren Sarı-kırmızılılar, çift kale maçla idmanı tamamladı. Antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan Koray Günter ve Semih Kaya katılmadı. Yeni transfer Lukas Podolski ile kampa geç katılan Burak Yılmaz,

Selçuk İnan, Umut Bulut, Yasin Öztekin ve Hakan Kadir Balta takımla birlikte çalıştı.

Vysocina Jihlava ile dün oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen Emre Çolak, Dany Nounkeu, Emrecan Coşkun ile Sinan Gümüş yenileme çalışması yaptı.

Bu arada antrenmanı izleyen taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirip, forma imzalattı.

Galatasaray, bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

CAROLA KAMPA DAHİL OLDU

Galatasaray'ın Fransa'nın Troyes Kulübü'nden 4 yıllığına kadrosuna kattığı 24 yaşındaki Fransız sol bek, bugün takımın Avusturya kampına katıldı. Fransız oyuncuyu, takımın konakladığı otelde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile takım kaptanı Selçuk İnan karşıladı. Carole daha sonra takım arkadaşlarıyla tanıştı. - Wındıschgarsten

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Semih Kaya Avusturya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title