Haberler

Son Dakika! Çorum'da Art Arda Korkutan Depremler

Güncelleme:

Son dakika gelişmesi... Çorum'un İskilip ilçesinde saat 14.57'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 15.02'de ise 4.1 büyüklüğünde yeni bir deprem daha oldu.

AFAD, saat 14.57'de merkezüssü Çorum'un İskilip ilçesi olan 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğni duyurdu. 15.02'de de 4.1 büyüklüğünde yeni bir deprem daha meydana geldi.

10,21 KİLOMETRE DERİNLİĞİNDE

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 14.57'de merkez üssü İskilip olan 4,7 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 10,21 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

İKİNCİ KEZ SARSILDI

Bu gelişmenin hemen ardından Çorum bu kez 4.1 büyüklüğünde ikinci bir depremle sarsıldı.

BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI YOK

Çorum'un İskilip ilçesinde saat 14.57'deki 4.7 ve 15.02'deki 4.1 büyüklüklerindeki depremlerin ardından açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, "Bayağı bir sarsıntı oldu. Herkes sokaklarda. Elimize şu an itibariyle ulaşan can kaybı yoktur. Ancak aprtmanların evlerin ve binaların cam ve duvarlarında çatlamalar meydana geldi. Ekiplerimiz can ve mal kaybı olup olmadığı konusuyla ilgili çalışmalarına devam ediyor." dedi.

BİNALARDA ÇATLAMALAR OLDU

Art arda meydana gelen sarsıntılarla birlikte korku ve paniğe kapılan ilçe sakinleri, evlerine girmedi. Depremde bazı binaların camlarının kırıldığı ve dış cephe kaplamalarının söküldüğü görüldü. Bazı binaların duvarlarında da çatlamalar meydana geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskilip Çorum Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title