Haberler

FETÖ'den Gözaltına Alınan Güntepe, Kaymakamlar İmamı Görüşmüş

Güncelleme:

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski kaymakam Kadir Güntepe'nin, Amasya Kaymakamlar İmamı H.Ö. ile yüz yüze ve telefonda onlarca kez görüştüğü ortaya çıktı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında Kayseri'de gözaltına alınan Beytüşşebap eski kaymakamı, Elazığ Valiliği Hukuk Müşaviri Kadir Güntepe, sabah saatlerinde kente getirildi.

BYLOCK KULLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'nin 'mülkiye yapılanması'na yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, daha önce Şırnak'ın Beytüşşebap ve Amasya'nın Hamamözü Kaymakamı olan Kadir Güntepe'nin, örgütün gizli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı tespit edildi.

KAYMAKAMLAR İMAMI İLE GÖRÜŞMÜŞ

Hamamözü İlçesi'nde görev yaparken burada Amasya Kaymakamlar İmamı H.Ö. ile yüz yüze ve telefonda onlarca kez görüştüğü belirtilen, Elazığ Valiliği'nde hukuk müşaviri olan Kadir Güntepe Kayseri'de gözaltına alındı. Kayseri polisi tarafından sabah saat 05.00 sıralarında kente getirilen Kadir Güntepe, emniyet müdürlüğüne götürülerek sorguya alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı Elazığ Valiliği Beytüşşebap Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title