Haberler

Fenerbahçe Yönetimi, Obradovic ile Bir Araya Geldi

İstanbul / DHA2015 - 2016 sezonunda Euroleague'de final oynayan, Türkiye Kupası ve Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Genel Menajer Maurizio Gherardini ile yardımcısı Ömer Onan; Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

İstanbul / DHA

2015 - 2016 sezonunda Euroleague'de final oynayan, Türkiye Kupası ve Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarıya imza atan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Genel Menajer Maurizio Gherardini ile yardımcısı Ömer Onan ; Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Çengelköy'de bir restoranda düzenlenen toplantıya Başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Asbaşkanlardan Ali Yıldırım, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban ve Genel Koordinatör Tamer Yelkovan katıldı.

Toplantıda; başarılarla dolu geçen sezon değerlendirilirken, yeni sezon hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Şekip Mosturoğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban ile Başantrenör Zeljko Obradovic ve Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.

ŞEKİP MOSTUROĞLU: "HOCAMIZA TEBRİKLERİMİZİ İLETTİK"

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın elde ettiği başarıların hem yönetici hem de taraftar olarak kendilerini gururlandırdığını ifade etti ve Başantrenör Zeljko Obradovic'e tebriklerini ilettiklerini söyledi.

Şekip Mosturoğlu, "Bu sene hocamızın liderliğinde Basketbol Takımı, teknik ekibinden, yardımcılarına, malzemecisine kadar inanılmaz bir performans gösterdiler. Türkiye Kupası'nı aldılar, lig şampiyonu oldular, Euroleague'de de final oynadılar ve büyük bir talihsizlikle kupayı verdiler. Onların bu başarısı hem yönetici olarak hem Fenerbahçe taraftarı olarak bizleri gururlandırıyor. Fenerbahçe taraftarları da onlarla gurur duyuyorlar. Hocamıza öncelikle tebriklerimizi ilettik. Şimdi önümüzdeki sezonla ilgili fikirlerini dinleyeceğiz. Umuyorum ki basketbol şubemiz önümüzdeki sezon bıraktığı yerden devam edecek. Geçen sezon kıl payı elimizden kaçan kupa da artık hedeflerimiz arasında. Onu almak için uğraşacağız. Hocaya ve hocanın nezdinde bütün takıma teşekkürlerimizi sunduk. Onları destekleyen taraftarların duygularını ifade etmeye çalıştık. Taraftarlar onlarla gurur duyuyor ve övünüyor. Bunları ifade ettik. Hocamızda böyle başarılı bir sezonun ardından çok mutlu" dedi.

ÖNDER FIRAT: "BASKETBOLDA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR SEZON GEÇİRDİK"

Asbaşkanlardan Önder Fırat ise, basketbolda gerçekten çok güzel bir sezonun geçirildiğini ifade etti ve Zeljko Obradovic'e, oyunculara ve taraftarlara teşekkür ettiklerini söyledi.

Önder Fırat, "Hocamız Zeljko Obradovic, Genel Menajerimiz Maurizio Gherardini ve Genel Menajer Yardımcımız Ömer Onan'la bir araya geldik. Hem bir teşekkür yemeğiydi hem de geçen sezonun bir değerlendirmesini yaptık ve önümüzdeki sezonun programını başlatacağız. Hocamıza, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Basketbolda gerçekten çok güzel bir sezon geçirdik. Sadece 1.9 saniyeyle Avrupa'da Euroleague şampiyonluğunu kaçırdık. Umarım önümüzdeki yıl sadece 2 saniyelik bir iyileştirmeyle Euroleague'i alacağız. Planımız bu" diye konuştu.

OZAN BALABAN: "SEZONUN DEĞERLENDİRMESİYLE HOCAMIZA TEŞEKKÜR ETTİK"

Ozan Balaban da, hem geçen sezonun değerlendirmesini hem de gelecek senenin planlaması yaptıklarını söyledi ve Zeljko Obradovic'e, yaşattığı zaferlerden dolayı teşekkür etiklerini ifade etti.

Ozan Balaban, "Hocamız tatile gidecek ve dinlenecek. O yüzden bu akşam hep beraber Başkanımızla ve yönetimle beraber toplandık. Hem yılın değerlendirmesi hem de önümüzdeki senenin planlaması... Biliyorsunuz bizde işler devam ediyor. Transferi kenara bırakalım, takımın planlaması, nerede kamp yapılacak, nerede hazırlık maçlarına çıkılacak... Bütün oyuncularımız milli takımlarına gittiler ve yorgun dönecekler. O yüzden şimdiden planlayım, hem oyunculara birkaç gün izin verebilmek hem önümüzdeki sene performanslarını aynı şekilde devam ettirebilmeleri için hocamızla fikir alışverişinde bulunduk. Kutlama demeyelim ama sezonun değerlendirmesiyle hocamıza teşekkür ettik bize yaşattıkları için" dedi.

ZELJKO OBRADOVİC: "TAKIMI FİNAL FOUR SEVİYESİNDE TUTMAK İÇİN HEPİMİZ AYNI DÜŞÜNCEDEYİZ"

Başantrenör Zeljko Obradoic ise, Başkan ve yönetim kuruluyla birlikte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti ve takımı Final Four seviyesinde tutmak için aynı düşüncede ve çizgide olduklarını belirtti.

Zeljko Obradovic, "Başkanımız ve yönetim kuruluyla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Maçtan sonra da söylemiştim hemen yarın yeni sezon başlıyor diye. Şimdi onları konuşuyoruz. Çok teşekkür ediyorum Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun bizi desteklemesinden dolayı. Bu takımı bu seviyede, Final Four seviyesinde bir takım olarak tutmak için hepimiz aynı çizgideyiz, aynı düşüncedeyiz" şeklinde konuştu.

ÖMER ONAN: "BİZİM İÇİN HER ŞEY İYİ GİDİYOR"

Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan da, gelecek sezonun planlaması ve programını konuşmak adına Başkan ve yöneticilerle bir araya geldiklerini ifade etti.

Ömer Onan, "Bütün sezonun bir yorgunluğu vardı. Hem onu üzerimizden attık hem gelecek senenin planlarını konuşmak adına hem de bütün sezon müthiş bir şekilde arkamızda durup destekleyen Başkanımızla güzel 2-3 saat geçirmek için toplandık. Bizim için her şey iyi gidiyor. Çoğu oyuncumuz kontrat altında ama 2-3 tane oyuncu bakacağız. Gelecek senenin planlarını programını konuştuk" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zeljko Obradovic Türkiye Kupası Fenerbahçe Ömer Onan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title