Haberler

Fenerbahçe'de Monaco Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Fenerbahçe'de Monaco maçı hazırlıkları tamamlandıFenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Monaco ile yarın deplasmanda oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Fenerbahçe'de Monaco maçı hazırlıkları tamamlandı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Monaco ile yarın deplasmanda oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Maçın oynanacağı II. Louis Stadyumu'nda teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen çalışma, TSİ 20.00'da başladı ve 1 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Bu arada antrenmanı başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Ozan Balaban, Tahir Sarıoğlu ile yönetim kurulu üyesi Serdar Erkan, genel koordinatör Tamer Yelkovan da izledi.

Bu antrenmanla Monaco maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title