Haberler

Ergenekon'da 3 Kişi Daha Tutuklandı

Ergenekon Soruşturması Kapsamında Gözaltına Alınan Adnan Akfırat, Ferit İlsever ve Ferhan Ballı, Çıkarıldıkları Nöbetçi Mahkeme Tarafından Tutuklanarak, Bayrampaşa Cezaevi'ne Gönderildi.

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Adnan Akfırat, Ferit İlsever ve Ferhan Ballı, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak, Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildi.

Edinilen bilgiye göre Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcıları tarafından sorgulandıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen Adnan Akfırat, Ferit İlsever ve Ferhan Ballı, tutuklandı. Şahıslar, polis kordonu eşliğinde Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan adliye çıkışında basın mensuplarının görüntü almaması için şahısları taşıyacak olan araç çıkış kapısına kadar yanaştırıldı. Adliye bahçesine giren 1 Çevik Kuvvet ve 1 Asayiş ekibi otosu da basın mensuplarının cezaevi aracına yanaşmasına engel oldu. Şahısların araca bindirilmesi sırasında ise aracı sarmalayan Çevik Kuvvet ekipleri, kalkanlarını kaldırarak, şahısların görülmesine mani oldu. Bu arada şahısların bulunduğu aracın hareket edeceği sırada İşçi Partili bir grup, aracın önüne geçerek, set oluşturmaya çalıştı, ancak gruba Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti. Grup ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşanırken, tutuklanan şahısların ayrılmasının ardından gruptakiler bir süre türkü söyledi.

(YM-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title