Haberler

Ekinözü'nde 'Birlik- Beraberlik Yemeği'

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde, Kaymakamlık tarafından 'Birlik, beraberlik ve kaynaşma' yemeği düzenlendi.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde, Kaymakamlık tarafından 'Birlik, beraberlik ve kaynaşma' yemeği düzenlendi. İlçede yaşayan bin kişinin katıldığı yemekte konuşan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, "Zamanında Haçlı Seferleri'nde kılıçla, kalkanla ele geçiremedikleri ülkemizi, şimdi içten nifak sokarak ele geçirmeye çalışıyorlar. Ancak vatandaşımız bunun farkındadır" dedi.

Ekinözü Kaymakamlığı, ilçe ve bağlı köylerde yaşayan vatandaşlarla iletişimi güçlendirmek amacıyla; Aşağı İçmeler Parkı'nda yemek programı organize etti. Düzenlenen etkinliğe; Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Mehmet Sağlam, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, Ekinözü Kaymakamı Abdulhamit Karaca, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, Göksun Belediye Başkanı Ramazan Huruç, belde belediye başkanlığı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaklaşık bin kişi katıldı.

Yemek öncesi konuşan Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, geçmişte bir araya gelerek Anadolu'yu işgal edemeyen dış güçlerin suni ayrılıklarla Türkiye'yi içten fethetmeye çalıştığını ifade ederek, "Bizler bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz. Zamanında Haçlı Seferleri'nde kılıçla, kalkanla ele geçiremedikleri ülkemizi, şimdi içten nifak sokarak ele geçirmeye çalışıyorlar. Ancak vatandaşımız bunun farkındadır. Birçok badire atlatan Türkiye bu sorunu da atlatacaktır. Bunun için birlik ve beraberliğimizden ödün vermemeliyiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından masalarda yöresel yemekler yenildi ve vatandaşların ilçeye ilişkin beklentileri ve talepleri dinlendi. - Kahramanmaraş / Ekinözü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Kahramanmaraş İçmeler Ekinözü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title